Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de kandidaten voor het nieuwe seizoen van De Alleskunner VIPS

Exciting!

Fans van De Alleskunner VIPS kunnen hun geluk niet op nu het bekend is dat er binnenkort een nieuw seizoen aankomt. Yay! Enne, om alvast een voorproefje te geven heeft het programma bekendgemaakt welke BN'ers er dit jaar meedoen aan dit té leuke spelprogramma.

Nieuwe seizoen De Alleskunner VIPS

Op 2 september is het ein-de-lijk zover: dan gaat het vierde seizoen van De Alleskunner VIPS van start bij SBS 6. Exciting! Het programma is een spin-off van het populaire De Alleskunner, waarin BN'ers een gigantische afvalrace aangaan waarin ze de meest verrassende en hilarische opdrachten moeten uitvoeren. Zo moesten deelnemers van het vorige seizoen bijvoorbeeld hun gezichten volplakken met post-its of een ijsblok laten smelten met hun lichaamswarmte. En er is maar één doel: niet als laatst eindigen. Want dan moet je het programma verlaten. Sad!

De kandidaten

Een nieuw seizoen betekent ofcourse ook nieuwe bekende Nederlanders. Enne, ook dit keer zijn er weer een hoop bekende gezichten bij! Zo zien we dit seizoen onder meer boer Geert van Boer Zoekt Vrouw, Sonny en Dylan van Married at First Sight, Karin van De Scheetjes, choreograaf Marc Forno, rapper Brownie Dutch, zangeres Jennifer Ewbank, de vier leden van Ch!pz en presentator Erik van der Hoff.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

Groepsfoto

Op de groepsfoto hierboven kun je de volledige groep met BN'ers die in dit seizoen te zien zijn even checken. Enne, op deze foto zijn verrassend veel realitysterren te zien! Zo zien we onder andere René en Annebel van Temptation Island: Love or Leave en Sarah en Imen van Love Island. Wij zijn in ieder geval héél benieuwd wie er dit seizoen als winnaar uit de bus komt!

De Alleskunner VIPS is vanaf 2 september wekelijks te zien om 20.30 uur bij SBS 6. 

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: De Alleskunner VIPS