EOTBDD’s Imke reageert op kritiek uiterlijk: ‘Ik vind mijn lippen op beeld ook extreem’

De EOTBDD-ster kreeg flink wat kritiek op haar lippen.

Lees ook

Na haar intrede in Ex on the Beach: Double Dutch kon Imke rekenen op flink wat kritiek op haar uiterlijk. Kijkers namen op social media geen blad voor de mond en besproken vooral de rode lippenstift van de single. Inmiddels kan Imke hier wel om lachen en geeft ze de kijkers thuis gelijk.

Rode lippen

In de RTL Boulevard-serie Shots Fired worden aan EOTB-sterren Imke en Sander een aantal pittige reacties van social media voorgelezen. Kijkers thuis vonden veel van het afgelopen seizoen en lieten dit blijken in reacties op zowel Instagram als Twitter. Imke, die als eerste ex het strand op kwam lopen, kreeg flink wat kritiek op haar felrode lippenstift.

“Die rode lippenstift had je beter thuis kunnen laten”, was één van die gemene reacties op social media. Waarop Imke antwoordt dat ze normaal gesproken helemaal niet vaak rode lippenstift draagt. “Als ik uitga dan heb ik rode lippenstift op, of als ik uiteten ga, maar verder draag ik eigenlijk nooit rode lippenstift.”

Extreem op beeld

Vervolgens legt de realityster uit dat ze regelmatig te horen krijgt dat haar lippen in het echt veel minder aanwezig zijn. “Ik krijg heel vaak van mensen te horen dat mijn lippen in het echt veel minder heftig zijn”, lacht Imke. “Ik vind mijn lippen op beeld ook extreem.”

Ondanks dat Imke haar lippen op beeld best wel aanwezig vindt, bracht ze onlangs nog een bezoekje aan een cosmetisch arts om haar lippen bij te laten werken met fillers. Ze bezocht een kliniek in België en onderging hier drie verschillende cosmetische ingrepen. Zo kreeg ze extra lipfillers, een neusfiller en botox in haar gezicht. De EOTBDD-ster nam haar volgers mee op sleeptouw en legde in een speciale Instagram-video stap voor stap vast hoe de ingrepen precies verliepen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook