Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Robbert Rodenburg deelt eerste beelden Open Casa

Vanaf morgen te zien op YouTube!

Een week geleden deelde Robbert Rodenburg het geweldige nieuws dat hij met zijn succesvolle serie Open Kaart de grens overgaat. Enne, hoewel we een week geleden nog erg benieuwd waren wie hij allemaal spreekt in zijn nieuwe serie Open Casa, deelt hij nu finally de allereerste beelden. En die beelden? Die beloven in ieder geval al heel veel goeds!

De allereerste beelden

"Kijk nou... De allereerste beelden van Open Casa!", begint hij zijn verhaal op Instagram. "De afgelopen weken hebben we zoveel fijne gasten mogen ontvangen, bijzondere gesprekken gevoerd en geweldige (en minder geweldige 😂) activiteiten gedaan. ZO spannend hoe jullie het eindresultaat gaan vinden! Vanaf morgen 27 juli wekelijks op YouTube! 🙌🙌"

Op de allereerste beelden zien we veel BN'ers die te gast zijn bij Robbert in Italië. Zo zien we onder andere Jamie Vaes, Glennis Grace, Anna Nooshin, Donny Roelvink, Zoë Tauran en Julia Heetman. "Er wordt gelachen, gedronken en er worden goede gesprekken gevoerd. Soms is het een tikkie ongemakkelijk. Het belooft een bijzondere zomer te worden", horen we Robbert in de video zeggen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Enthousiaste reacties

Ook vrienden en volgers van Robbert kunnen niet wachten op de nieuwe serie van de presentator. Zo reageert Farja: "Wat gaaaf!!!!" en schrijft Ferdi Pool: "Wat zeg!!!🙌" Anna Nooshin reageert met: "Yayyyy", en Julie Heetman schrijft: "Woehoe!!!!!" Anderen reageren met: "Daar gaan we 🚀🚀🚀", "Zo trots " en "Wat leukkk💯🫶"

Open Casa

Voor zijn gloednieuwe serie is Robbert afgereisd naar Italië. “Een huis in een prachtige omgeving en daar allemaal leuke, interessante, inspirerende gasten uitnodigen. Mooie gesprekken, activiteiten, samen eten, samen borrelen, samen het leven vieren. Die kleine jongensdroom is uitgekomen…” vertelt hij over de serie. “De afgelopen maanden heb ik een aantal weken mogen filmen in Thailand, nu ben ik met mijn beste vriend een droom aan het verwezenlijken in Italië. Als de kleine Robbert dit toch eens allemaal zou hebben geweten… 🥺🥺 Blij, dankbaar en heel veel zin om binnenkort onze nieuwe serie met jullie te delen!”

Open Casa is vanaf 27 juli wekelijks te zien op YouTube.

Bron: Instagram @robbertrodenburg | Beeld: NL Beeld, Instagram @robbertrodenburg