Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia op reis: voor de avonturieren die een vleugje fusion & fun zoeken

Ook kun je een te gekke Fuze Tea x TripAdvisor-trip winnen!

Amsterdamwe’ve all been there! Het is een stad waar we allemaal graag naartoe gaan om te winkelen, op terrasjes te zitten of gewoon een ontspannende wandeling door het Vondelpark te maken. Grazia's Rosanne besloot echter iets anders te doen: "Een citytrip in mijn eigen hoofdstad! Gelukkig kwam de Fuze Tea X TripAdvisor trip op precies het juiste moment."

Fuze Tea in Amsterdam

Fuze Tea geeft deze zomer samen met TripAdvisor verschillende citytrips in Europa weg, waaronder één in Amsterdam. En wij mochten er eentje voor je uittesten. Niet zomaar een citytrip, nee ontdek waar geschiedenis en traditie samensmelten met het heden en ervaar de Amsterdamse levensstijl. Een echte fusion dus!

Stap terug in de tijd van Sloten

"Mijn ontdekkingsreis begint bij de historische windmolen van Sloten. Ik proef er de authentieke sfeer van het eeuwenoude vakmanschap, dat nog steeds wordt doorgegeven. Het is een bijzondere kans om mezelf mee te laten voeren in de nostalgie van Amsterdam."

Shake it!

"Daarna gaat mijn trip verder naar The College Hotel, een voormalig schoolgebouw uit de 19e eeuw (sidenote: met glinsterende kroonluchters). Hier word ik niet alleen getrakteerd op een verfijnde ambiance, maar ook op een unieke cocktailworkshop!"

"Denk je dat cocktails maken alleen voor experts is? Think again! In deze speelse workshop laten de pro’s van The College Hotel me zien dat ook ik een echte “mixmeister” kan worden. Gewapend met fruitige tonen, kruidige flavours en Fuze Tea, mag ik mijn eigen cocktails maken en nog beter; opdrinken!"

Op de fiets naar een verborgen parel

"In Amsterdam is de fiets koning, en ik kan niet wachten om op de Fuze Tea-fiets te stappen en langs de prachtige grachten en adembenemende architectuur te fietsen. De stad bruiste van energie en ik voelde me helemaal een échte local in Amsterdam."

"De fiets leidt me naar een verborgen parel genaamd Larette. Dit sfeervolle café, verstopt in een charmante steeg, biedt me een oase van rust te midden van de drukte van de stad. Ik geniet van heerlijke lekkernijen, verrukkelijke drankjes en de met liefde bereide desserts."

Café Thijssen als een echte local beleven

"Na een heerlijk diner fietst ik naar Café Thijssen, waar ik een unieke kroegervaring beleef. De gezellige locals maken graag een praatje met elkaar en de vrolijke muziek op de achtergrond geeft me de ultieme 'Amsterdamse Vibe'. Als het tijd is om weer op de fiets te stappen, keer ik terug naar The College Hotel, waar ik mijn eigen unieke kamer vind en heerlijk in slaap val."

The day after

"De volgende dag begin ik met een smakelijk avontuur: ontbijten in Amsterdam! De stad barst van de ontbijt hotspots die mijn smaakpapillen doen jubelen en mijn dag met een grote glimlach laten beginnen. Ik bestel een Amsterdamse haver cappuccino – die is natuurlijk onmisbaar!"

https://www.tiktok.com/@grazia_nl/video/7261918401130401051

"Ben jij ook klaar om te genieten? Maak kans op je eigen all-inclusief Fuze Tea citytrip naar Amsterdam waar je zelf de kracht van fusion kunt proeven. Wat moet je doen? Koop een Fuze Tea, scan de QR-code op de verpakking en meld je aan voor de winactie."