Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Luca Borsato openhartig over breuk met ex Daisy

'Ik zat niet lekker in mijn vel'

Luca Borsato was onlangs te gast bij de podcast Paul's Huisfeest. Hierin blikt hij onder meer terug op de periode na de breuk met ex Daisy en deelt hij dat hij nu bij zijn vader Marco Borsato woont.

Break-up

Een break-up verwerken is niet bepaald makkelijk. Zo deelde Temptations Daisy vlak na de break-up met Luca dat ze het er erg zwaar mee had. Maar de breuk ging ook Luca niet in de koude kleren zitten. Zo deelt hij in de podcast Paul's Huisfeest dat hij er na de breuk behoorlijk doorheen zat en dat hij zich niet honderd procent kon focussen op zijn muziek. "F*ck muziek heb ik nooit gedacht. Maar na mijn laatste break up met Daisy had ik iets van: bij mij gaan er dingen niet lekker mentaal. Ik zit er niet lekker in. De relatie was geëindigd en daar was ik echt heel verdrietig om."

De muzikant geeft toe dat deze relatie niet lekker is geëindigd. "Nee, dat is niet leuk geëindigd en daar heb ik zelf ook een heel groot aandeel in", deelt Luca toe. "Dat is voor mij een les in het leven waar ik van moet leren."

"Ik heb een aantal dingen niet handig en lekker gedaan en de enige die ik daarvoor verantwoording hoefde af te leggen was de persoon in kwestie. En dat heb ik misschien ook niet helemaal goed gedaan, maar dat is aan mij om een plekje te geven voor mezelf", stelt de muzikant.

Niet altijd eerlijk

Luca deelt met dat hij in de periode na de break-up niet altijd eerlijk was tegen de mensen om hem heen over hoe het met hem ging. De muzikant geeft als voorbeeld dat hij niet open was met wat er mentaal allemaal bij hem speelde. "Ik zat niet lekker in mijn vel", geeft hij.

Na de breuk besloot Luca een stap terug te doen en Amsterdam te verlaten; hij ging terug naar Alkmaar om bij zijn vader te wonen. En daar woont hij nog steeds, iets wat hem goed bevalt. "We hebben beiden ons leven en doen ons ding. Hij vindt het onwijs leuk dat ik bij hem woon; we zijn elkaar niet tot last. We begroeten elkaar en doen leuke dingen samen", deelt Luca. "Het werkt op dit moment voor ons perfect." Uiteindelijk wil Luca op zichzelf gaan wonen in Alkmaar, maar voor nu vindt hij het heel fijn om bij zijn vader te wonen.

Bron: Paul's Huisfeest, Shownieuws, Love Reality | Beeld: NL Beeld / Arjo Frank