Luca Borsato en Daisy Piras zetten punt achter relatie

"We hebben besloten om als vrienden verder te gaan."

Droevig nieuws voor Luca Borsato en Daisy Piras. Na een relatie van ruim een jaar hebben de twee besloten om verder te gaan als vrienden.

Verder als vrienden

In haar Instagram Stories laat de Temptation-ster weten dat zij en Luca niet langer samen zijn. “Luca en ik hebben samen besloten om voor nu als vrienden verder te gaan. Verder heb ik niet de behoefte om op alles in te gaan en hoop ik dat jullie ons voor nu even wat ruimte gunnen”, schrijft Daisy.

Heartbreak

Zondag deelde Daisy al een TikTok in haar Instagram Stories met daarin een tekst die naar de break-up lijkt te verwijzen. “De bitterste pil die ik dit jaar heb moeten slikken was leren dat hoe goed je ook voor iemand kunt zijn, hoe veel je ook van diegene kunt houden, dat ze je de rug kunnen en zullen toekeren. Er zit niets anders op dan doorzetten en verdergaan.”

Anniversary

Twee weken geleden vierden Luca en Daisy nog hun 1-jarige anniversary met lieve woorden. “Lieve Daisy. Ik zal er altijd voor je zijn. No matter what. Ik hou je heel dichtbij en ben met alle trots van dien jouw beste maatje en lover in één”, schreef Luca onder andere. Ook woonden de twee sinds kort samen.

We wensen de twee sterkte met deze grote verandering!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws