Daisy Piras sneert naar ex Luca Borsato: ‘Veel te aardig geweest’

Aiii...

Lees ook

In augustus vorig jaar besloten Daisy Piras en Luca Borsato om een punt achter hun relatie te zetten. Inmiddels lijkt Daisy de conclusie te hebben getrokken dat ze veel te lief is geweest, zo laat ze weten in een TikTok waarmee ze een sneer geeft richting haar ex.

Vreemdgaan

Daisy werd bekend van haar deelname aan Temptation Island, en kreeg daarna een relatie met Luca. De twee waren een lange tijd happy together, maar toen Daisy erachter kwam dat hij tijdens hun relatie ook contact had met andere vrouwen, was het klaar. De twee gingen uit elkaar en besloten verder te gaan als vrienden. Nu ze terugkijkt op de situatie, vind Daisy dat ze destijds te lief is geweest. Op TikTok trekt ze namelijk de vergelijking met Shakira, die ook is bedrogen door haar partner.

Disstrack

Shakira heeft namelijk een zogenoemde disstrack gemaakt, genaamd Bzrp Music Sessions, Vol. 53, waarin ze de spot drijft met haar ex Gerard Piqué. “Shakira die haar cheating ex heeft begraven en die troep sidechick heeft exposed met dit nummer laat mij echt beseffen dat ik veel te aardig ben geweest voor sommige mensen”, schrijft Daisy als reactie op dit nummer op TikTok.

@daisypiras

♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 – Bizarrap & Shakira

Verzoening

In de YouTube-serie Allures vertelde Daisy dat Luca niet fysiek is vreemdgegaan. Wel had hij ‘maandenlang contact’ met andere vrouwen. “Ik vind het dan nog minder erg als iemand een of twee keer vreemdgaat, want dat is een momentopname. Dat is anders dan als je iemand maandenlang voorliegt”, zei ze destijds. Hoewel ze er nu helemaal klaar mee lijkt te zijn, zei ze in dezelfde aflevering nog open te staan voor een eventuele verzoening. “Ik sta er eventueel wel voor open, ooit. Stel, het is echt een ander persoon geworden. Maar ik blijf natuurlijk wel op mijn hoede. Je weet niet wat de toekomst brengt.”

Bron: TikTok @daisypiras, RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island 

Laatste nieuws

Zie ook