Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Deze EOTB-ster is in verwachting van eerste kindje

Er is ook al een babybuikje te zien op de foto!

Nog meer babynieuws uit het Ex On The Beach-front. Rowan van den Heuvel – die te zien was in het Allstars-seizoen – is in verwachting van haar eerste kindje samen met vriendlief Marc. Op Instagram maken de twee het leuke nieuws afgelopen donderdag bekend.

In verwachting

Op Instagram delen Rowan en Marc het geweldige nieuws dat ze ouders worden. "In one beat of a heart, our family grew by one. 🤍", luidt de caption. Ook kunnen we al een babybuikje spotten bij de knappe blondine. Enne, she's looking amazing!

Lieve felicitaties

Onder de post stromen de felicitaties binnen. Zo schrijft iemand: "Zo trots❤️ zo blij voor jullie❤️", en reageert iemand anders: "Echt zo geweldig voor jullie! Heel hartelijk gefeliciteerd en veel geluk!❤️😍🎉" Anderen reageren met: "Insta official 🔥😍 Gefeliciteerd 💥", "AHHHH, gefeliciteerd!!🤍👶" en "Omgggggg gefeliciteerd 😍😍🤍🤍"

Veelbesproken Ex On The Beach-aflevering

We leerden Rowan kennen in het Allstars-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, waarin ze het toentertijd aan de stok kreeg met originals Yasmine, Esmee, Sharon en Lisa. De aflevering waarin de blondine haar opwachting maakte in de villa liep daarom ook totaal uit de hand. En – surprise, surprise – werd het dan ook een veelbesproken aflevering.

Met name Yasmine kreeg toentertijd veel kritiek over zich heen, waarna ze het volgende te zeggen had: "Oke, dus bij deze wil ik even wat zeggen over de aflevering. In het echte leven ben ik all about good vibes en vecht ik nooit. Hoe ik Rowan heb aangepakt was niet juist, maar ik ben wel gewoon een mens en mensen kunnen fouten maken en spijt hebben van sommige dingen die ze doen. Ik kan dus bij deze mijn fout toegeven en heb overdreven agressief gereageerd tegenover dat meisje wat totaal niet juist was. Dus ik wil gewoon even duidelijk maken dat ik totaal niet trots ben op mijn daden en dat iemand zo pijn doen echt niet juist is."

Bron: Instagram @rowantessvdheuvel | Beeld: MTV, Instagram @rowantessvdheuvel