Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Niels Oosthoek wordt opnieuw vader

'Enorm trots'

Beschuit met muisjes voor Niels Oosthoek en zijn vriendin Karisa Jansen: de twee verwachten binnenkort namelijk een kindje. Afgelopen woensdag deelde de presentator het geweldige babynieuws op zijn Instagram-account.

Baby broertje

"Enorm trots om te verklappen dat Charley een baby broertje krijgt… 😍💙", schrijft Niels onder een té lieve foto van zijn zoon met de foto's van de echo. De twee werden in 2020 voor het eerst papa en mama van hun zoontje Charley, die nu inmiddels alweer drie jaar is. Enne, dat de tijd snel gaat merkt ook Karisa, die alweer zestien weken zwanger is van hun kleine spruit.

Vrienden en volgers reageren massaal op dit geweldige babynieuws en zijn hartstikke blij voor de twee. "Oh my goddd 😍😍🥰", reageert vriend Thijs BoermansMonica Geuze reageert met: "Ooooo wat leuk!! Gefeli ❤️❤️" Mommy to be Jessie Jazz Vuijk reageert met: "Oh geweldig!!!!!", en Moïse Trustfull schrijft: Whaaaa geweldig! Gefeliciteerd 😍"

Expeditie Robinson

Al eerder in gesprek met Grazia onthulde de vader van bijna twee dat hij tijdens zijn tijd in het programma Expeditie Robinson erg veel heimwee kreeg naar zijn kind. “Het gemis van mijn tweejarige zoontje overviel me op dat eiland heel erg”, vertelde Niels. “Ik wist dat ik vlak na de finale – als ik die zou halen – naar Amerika zou vertrekken voor Greedy Guys. En ik was gevraagd voor Hunted VIPS, óók een programma dat altijd al op mijn wensenlijstje stond. Alleen waren die opnames precies een week voor Expeditie Robinson, waarbij ik dus ook geen contact kon hebben met thuis.”

Allemaal redenen waarom hij de keuze maakte om zelf te vertrekken. “Op dat eiland begon het ineens zo aan me te vreten, zeker toen die finale steeds dichterbij kwam. Ik dacht: als ik nu ga, dan heb ik tenminste nog een week met mijn kind. Dat vond ik eigenlijk belangrijker dan met een eventuele winst naar huis gaan.” Ahw!

Bron: Grazia Archief, Story | Beeld: NL Beeld, Instagram