Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sem de Coninck over ontmoeting met Jason: 'Hij wilde geen vriendin'

'Toen moest ik dus nog gaan vertellen dat ik mee had gedaan aan Ex on the Beach'

Sem de Coninck heeft recent bekend gemaakt dat ze zwanger is van haar allereerste kindje samen met haar vriend Jason. Maarre, hoe hebben de tortelduifjes en ouders to be elkaar eigenlijk ontmoet? In een video van YouTuber Nick Eshuis vertellen de twee er openhartig over.

'Ik wil geen vriendin'

"We hebben elkaar vijf jaar geleden al leren kennen via Insta", legt Sem uit. "Slide in the DM", grapt Jason dan. "En toen kregen we eigenlijk contact. Maar ik vond hem al keilang leuk en interessant", gaat de mommy to be dan verder. "Weet je wat hij zei? Nee, ik hoef dat niet, ik wil geen vriendin."

Vonkje overgeslagen

"Op een gegeven moment ging ik dus naar Ex on the Beach, fantastisch", zegt ze dan sarcastisch. "Toen kwam ik terug en toen was ik er klaar mee, door al het gezeik wat ik had gehad. En toen kwam ik eigenlijk weer in contact met hem toen ik terugkwam, maar hij wist niet dat ik weggeweest was."

Dan legt Sem uit dat ze samen met een vriendin van Sem gingen afspreken om een drankje te doen, gewoon als 'vrienden'. "Ik had al geen hoop meer joh", zegt Sem dan. "We waren die avond aan het babbelen en op een gegeven moment sloeg daar wel een vonkje over", haakt Jason daarop in. Ahw!

Eerst zien dan geloven

En hoewel dat natuurlijk iets moois is, twijfelde Jason toch nog ergens toen Sem hem zei dat ze mee had gedaan aan Ex on the Beach. "Toen dropte ze wel een bommetje", zegt hij dan. "Toen moest ik dus nog gaan vertellen dat ik mee had gedaan. Weet je wat hij zei? 'Nee laat maar, ik wil niet meer'."

Toch is het uiteindelijk allemaal goed gekomen, en heeft Sem de hele situatie uitgelegd. "Toen zei hij: 'eerst zien dan geloven'. Dus ik heb echt gewacht totdat het helemaal klaar was en toen zei hij: 'oké, nu vind ik het goed'." Eind goed, al goed!

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: NL Beeld