Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Abbey Hoes gaat voor nieuwe coupe

'I did a thing....'

Nu de zomerse temperaturen weer in aantocht zijn in ons land, dacht niemand minder dan Abbey Hoes ook dat het hoog tijd was voor wat verandering. De knappe brunette heeft daarom besloten om voor een totaal andere, maar zomerse coupe te gaan. Enne: she's looking good!

Nieuwe coupe

Abbey Hoes is een vrouw met veel talenten. Zo is ze een succesvolle actrice en zingt ze daar ook nog eens bij. Helaas hebben we haar al een tijdje niet meer mogen bewonderen op het witte doek, maar op Instagram is de brunette nog steeds erg actief. Of nou ja, brunette? Dat is Abbey niet meer! Op haar Instagram Stories deelde de beauty afgelopen zondag namelijk dat ze voor een hele nieuwe coupe is gegaan.

'I did a thing'

Abbey vond het namelijk hoog tijd om een schaar in haar lokken te zetten én om voor een ander kleurtje te gaan. "I DID A THING.... 😇😇🌸💟☯️🌺🪷🌷🎸🥁💗💗💗", laat ze weten bij een video waarin we een amazing haartransformatie zien. Enne, de actrice is zeker niet voor een standaardkleur gegaan, maar heeft gekozen voor roze. En eerlijk is eerlijk, ze rockt het zeker weten!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Reacties

Ook haar volgers vinden dat Abbey haar nieuwe roze look rockt. Zo reageert er iemand met: "Looking goooood! 🔥" en schrijft iemand anders: "Staat je echt heel goed😍" Anderen reageren met: "Ik wil nu ook!!😍🔥", "Staat je goed 🔥" en "Love it!!😍🔥"

Bron: Instagram @abbeyhoes | Beeld: NL Beeld, Instagram @abbeyhoes