Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Abbey Hoes over snel samenwonen met lover Adriaan: 'Alles voelde goed'

Ook vertelt de actrice of ze een kinderwens heeft.

NFF 2022 Openingsfilm Zee van Tijd

Abbey Hoes is al een tijdje dolgelukkig met haar lover Adriaan. De twee wonen nu al een paar maandjes samen en dat het nog steeds heel goed gaat, blijkt uit de Stories die Abbey gisteren op haar Instagram deelde.

Samenwonen

De actrice hield gisteren een Q&A in haar Instagram Stories waarbij volgers Abbey vragen konden stellen. Abbey kreeg onder meer de vraag of ze een vriend had en waar ze hem had leren kennen. De Costa!!-ster vertelde dat ze Adriaan op de set van Five Live leerde kennen en al vanaf moment één dol op hem was. Al snel besloten de twee om samen te gaan wonen.

"Wij gingen al best wel snel samenwonen, omdat we vanaf moment één 24/7 samen wilden zijn en alles simpelweg goed voelde en zo voelt het gelukkig nog steeds!", schrijft Abbey. Daarnaast vraagt een volger of Abbey ooit mama zou willen worden. "Ik hoop het!", antwoordt ze enthousiast.

Werk en privé

Abbey is op dit moment in de nieuwe serie Nederlandse Powervrouwen op Viaplay te zien. Hierin volgen we de actrice in de spotlights op carrièrevlak, maar ook achter de schermen en thuis. Hoewel Abbey in de reality-serie op zowel werk- als op privévlak gevolgd wordt, is het logisch dat het voor velen soms erg lastig is om deze twee dingen gescheiden te houden. Maar voor Abbey ligt dat iets anders. “Compleet gescheiden houden, daar doe ik niet aan”, geeft ze toe in gesprek met Grazia. Zo vertelt ze dat ze tijdens haar werk veel vrienden heeft gemaakt en zelfs de liefde van haar leven heeft gevonden. Toch probeert ze naast haar werk, ook nog zoveel mogelijk haar eigen ding te doen. Maar de twee dingen compleet gescheiden van elkaar houden, is voor Abbey lastig. “Voor mij is dat in ieder geval niet helemaal mogelijk”, aldus de actrice.

Bron: Instagram Abbey | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • UTRECHT, 21-09-2022, Stadsschouwburg NFF 2022 Premiere van Zee van Tijd. De openingsfilm op het Nederlands Film Festival in de Stadsschouburg in Utrecht FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Abbey Hoes en partner