Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Jay-Jay Boske vader geworden van een dochtertje

'Elke seconde, elke minuut en elk uur dat wij met jou mogen zijn maakt ons zo ontzettend trots, gelukkig en verliefd'

Prachtig babynieuws voor Jay-Jay Boske en zijn vriendin Sophie. De twee zijn namelijk de trotse ouders geworden van een dochtertje. Dat deelt de kersverse dad vol trots op Instagram, waar hij ook een prachtige foto van de kleine meid deelt.

Met z'n drieën

Eind januari deelde Jay-Jay het heugelijke nieuws dat Sophie zwanger was. "Vanaf nu met z’n drieën op vakantie! Wat zijn we ongelofelijk trots en verliefd 💕👸", schreef de presentator destijds op Instagram. Ook deelde Jay-Jay meteen met zijn volgers dat hij en Sophie een meisje verwachtten. Enne, op 5 juli is de kleine meid geboren!

Bleu Vlinder

Het meisje heeft de prachtige naam Blue Vlinder Boske gekregen. "Onze prachtige dochter is geboren op 5 Juli om 17:33. Elke seconde, elke minuut en elk uur dat wij met jou mogen zijn maakt ons zo ontzettend trots, gelukkig en verliefd", schrijft Jay-Jay vol trots op Instagram. "Het was een prachtige dag, en Sophie heeft het fantastisch gedaan! Mijn dames. 💕" Ahw! Ook deelt de vader een prachtige foto van de kleine meid.

Felicitaties

Onder de post stromen de felicitaties binnen voor de kersverse ouders. "Wat geweldig lieverds ❤️", schrijft Anna Nooshin. "Ohhhh mijn god! Welkom lieve Blue. Je ouders zijn fantastisch ❤️❤️❤️", deelt Gwen van Poorten. "Wat mooi, gefeliciteerd ❤️❤️❤️", reageert Bas Smit. En Shelly Sterk schrijft: "Gefeliciteerd lieve Jay! Het is het mooiste wat er is. ❤️🙏🏼" Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter, Jay-Jay en Sophie!

Bron: Instagram @jayjayboske en @sophie.filmrs | Beeld: NL Beeld