Leuk babynieuws! Jay-Jay Boske wordt vader

Ook onthult de aanstaande vader of ze een jongen of meisje verwachten!

Lees ook

Heugelijk babynieuws voor Jay-Jay Boske en zijn vriendin Sophie. De twee verwachten namelijk hun eerste kindje samen! De presentator deelt het prachtige nieuws vanaf Bali, waar de twee momenteel genieten van een heerlijke vakantie. Ook doet hij meteen een gender reveal!

Met z’n drieën

Op Instagram laat Jay-Jay vol trots weten dat zijn vriendin zwanger is. “Vanaf nu met z’n drieën op vakantie! Wat zijn we ongelofelijk trots en verliefd 💕👸”, schrijft de daddy to be. Daarbij deelt hij video waarin hij samen met Sophie naar het ziekenhuis gaat voor een echo.

Gender reveal

En niet zomaar een echo, maar de geslachtsecho waarbij de aanstaande ouders erachter komen of ze een jongen of meisje verwachten. Volgers van Jay-Jay zijn dus meteen getuigen van de gender reveal. De echoscopist heeft al snel het verlossende antwoord: it’s a girl! “De baby is gezond, dat is het allerbelangrijkst.” Al is de presentator helemaal in de wolken met het idee dat hij een dochter krijgt: “Maar ik vind het ook leuk dat het een meisje is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jay-Jay Boske (@jayjayboske)

Felicitaties

Jay-Jay en Sophie zijn al bijna twee jaar samen. Sophie is fotograaf en deelt daarom regelmatig mooie kiekjes van hen samen op the gram, maar ook prachtige foto’s van haar vriend. Volgers en vrienden zijn dolgelukkig voor het stel, zo blijkt in de comments onder de post. “Ik kan zo niet wachten op deze kleine prinses! 😍😍😍❤️❤️❤️”, schrijft Kraantje Pappie. “Ahhhhhhww 😍🥺🫶 gefeliciteerd beide!!” reageert Iris Enthoven. En ook Anna Nooshin, Dave Roelvink, Thomas van der Vlugt en Robbert Rodenburg feliciteren het stel. Ook namens ons, van harte!

Bron: Instagram @jayjayboske | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook