Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Flemming

'Bizar veel zin in', deelt de zanger

Uitreiking Buma Awards 2023 - Rode Loper

Flemming is on fire. De zanger heeft zijn nieuwe single Hypnose gelanceerd én hij kondigt zijn allergrootste eigen show ooit aan!

AFAS Live

Flemming zit niet bepaald stil. Hij brengt de ene hit na de andere uit, treedt op door het hele land en werkte samen met diverse bekende artiesten. Zo werd hij al uitgenodigd door Guus Meeuwis om op te treden in het Philips Stadion in Eindhoven en nam hij samen met Ronnie Flex een single op.

Nu is het echter tijd voor Flemmings éigen grote show. "The word is out! 💜", begint hij zijn bericht op Instagram. "Op 18 november 2023 geef ik mijn allergrootste eigen show ooit in AFAS Live. Bizar veel zin in dit avontuur! 🤩"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door FLEMMING (@flemming)

Extraatje

Flemming heeft inmiddels een dedicated fan base en hij heeft daarom iets leuks voor zijn trouwste fans. "Mijn grootste fans op Spotify geef ik als eerste de kans om tickets te kopen. Check snel je mailbox om te zien of jij een van de gelukkigen bent! 🎁" Hoe leuk!

Op Instagram stromen enthousiaste reacties en felicitaties op deze grote show binnen. "Congrats!! 🔥, reageert Lucas de Wert. "Lekkerrr!", vindt Guus Meeuwis. En ook Snelle, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez en Stefania laten een enthousiaste reactie achter.

De reguliere kaartverkoop gaat op zaterdag 15 juli om 10.00 uur van start via de website van Flemming. Wij noteren dit meteen in onze agenda!

Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst