Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze TikTok trend communiceer je met je nagellak

Single of bezet? Je nagels laten het zien!

Vind je het lastig om te zien of iemand vrijgezel is of een relatie heeft? Dankzij de nieuwe TikTok trend kun je dat in een oogopslag zien. Wij boeken vast onze volgende manicure!

Communiceren met je nagels

Scroll jij regelmatig door TikTok, dan ben je vast ook bekend met de 'red nail theory'. Deze theorie zou beweren dat je meer aandacht krijgt van mannen als je rode nagellak droeg. Of dat nu waar is of niet, een mooie rode kleur op je nagels kan nooit kwaad. De nieuwste trend gaat alleen een stapje verder, en laat namelijk jouw relatiestatus zien. Zo kun je zonder woorden aan iemand laten weten wat je status is én of je interesse hebt. Klinkt goed, toch?

@averyhittlemr childers, im begging u to release this♬ original sound - alissa

Het heeft allemaal te maken met de kleur die je op je nagels smeert. En hierbij is de keuze nog vrij simpel: wit, roze/paars of lichtblauw. Benieuwd wat deze kleuren betekenen? Lees dan verder!

Witte nagels

Goed nieuws voor de single ladies, want witte nagels zijn niet alleen chic, maar laten ook zien dat je vrijgezel bent. Hiermee signaleer je dus dat je op zoek bent naar de liefde of juist plezier zoekt. Niet zo gek dat vrijgezellen een witte kleur krijgen, want wit staat symbool voor blanco. Oftewel: niemand geeft je op dit moment invulling aan je liefdesleven.

Roze of paarse nagels

Dan gaan we een stap verder, want als je al wel met iemand contact hebt, dan past de kleur roze of paars beter bij jou. Je bent dus niet helemaal single, maar ook niet bezet. Wel sta je open voor flirten, maar heb je er geen verdere bedoelingen bij. Je kunt het dus eigenlijk zien als de Facebook-status 'it's complicated'.

Lichtblauwe nagels

En heb je wel een relatie? Dan zijn lichtblauwe nagels perfect voor jou. Hiermee geef je aan dat je bezet bent en dat geïnteresseerden hun tijd niet hoeven te verspillen aan jou. En de reden waarom dit lichtblauw is en niet rood, heeft een hilarische verklaring. De kleur komt namelijk van het idee dat als je aan je (mannelijke) partner vraagt welke kleur je moet kiezen voor je nagels, ze vrijwel altijd blauw zeggen.

Bron: Ze.nl, Happy in Shape | Beeld: Adobe Stock