Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It’s over: Fabiola Volkers is weer vrijgezel

Oh no!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Verdrietig nieuws voor Fabiola Volkers. Een paar maanden geleden liet ze nog weten helemaal in love te zijn en nu heeft de realityster een punt gezet achter haar relatie. Op Instagram Stories laat Fabiola weten dat ze weer vrijgezel is.

Vrijgezel

We kennen Fabiola Volkers natuurlijk van programma's als Temptation Island, First Dates en Echte Meisjes in de Jungle. De realityster was de afgelopen tijd weer gelukkig in de liefde, maar helaas heeft ze samen met haar (inmiddels ex) partner besloten een punt achter hun relatie te zetten. "Ik ben weer vrijgezel", laat ze weten op Instagram Stories.

Beeld: Instagram @fabiola.volkersofficial

Korte relatie

De romance was maar van korte duur. In mei liet de blondine namelijk weten dat ze van de markt was en een relatie had. Na een kleine twee maanden is daar dus helaas alweer een einde aan gekomen. Het lijkt er echter niet op dat Fabiola heel erg heartbroken is. Ze kijkt namelijk alweer vooruit: "Let's start hot girl summer".

Michella Kox

Met wie Fabiola de afgelopen maanden een relatie heeft gehad, heeft ze nooit gedeeld. Wel onthulde ze een opvallend detail. Niemand minder dan Michella Kox zou de twee namelijk hebben gekoppeld.

Bron: Instagram @fabiola.volkersofficial | Beeld: NL Beeld