Fabiola Volkers over First Dates-match: ‘Hadden zeker raakvlakken’

'Ik had een aardige jongen tegenover me'

It’s Valentine’s Day! En dat betekent dat het vanavond tijd is voor de Valentijn-special van First Dates. Een speciale uitzending van het datingprogramma, waar ook BN’ers aan meedoen. Onder meer Fabiola Volkers, die momenteel te zien is in Echte Meisjes in de Jungle, ging het avontuur aan. In gesprek met RTL Boulevard licht ze alvast een tipje van de sluier op.

Valentijns-special

In de Valentijn-special gaan dit keer ook bekende Nederlanders de uitdaging aan om door middel van een blind date de ware liefde te vinden. Een van de BN’ers die zich heeft laten verleiden voor het programma, is Fabiola Volkers, bekend van reality-series Temptation Island en momenteel te zien in Echte Meisjes in de Jungle. Fabiola heeft nooit eerder Valentijnsdag gevierd en besluit dat het nu, op 22-jarige leeftijd weleens tijd is om zich open te stellen voor de liefde.

Aardige jongen

“Ik ben heel erg fan van het programma en kijk het bijna iedere avond”, vertelde Fabiola in gesprek met RTL Boulevard over haar deelname. “Toen ik werd gevraagd, zei ik gelijk: ja, ik wil meedoen. Ik vond het achteraf ook heel leuk om mee te doen.” Wanneer Fabiola haar date ontmoet, moeten ze echter beiden even slikken: haar date Yoachim herkent haar van het omstreden platform OnlyFans, en Fabiola’s angst om op date te moeten met iemand die haar kent komt uit. Uiteindelijk lukt het Yoachim om zijn vooroordeel opzij te zetten en hebben de twee een leuk gesprek. “Ik had een aardige jongen tegenover me. We hadden zeker raakvlakken”, blikt Fabiola terug op haar date. “Of het ook wat is geworden, daarvoor moeten jullie nog maar even gaan kijken!” Wij zijn benieuwd!

Meer BN’ers

Ook professioneel turner Jeffrey Wammes neemt plaats in het First Dates-restaurant. Zijn date heeft totaal niet in de gaten dat hij met een olympiër aan tafel zit, en flirt erop los. En ook bij presentatrice Krista Arriëns wordt er volop gelachen en geflirt. Zanger Hans de Booij, bekend van zijn hit Annabel, gaat op date met Irma, met wie hij een erg leuke klik heeft. Tot slot gaan we genieten van nóg een oude bekende: Sylvia van Mierlo, die we eerder zagen in Married at First Sight. Zij waagt opnieuw een poging op het vinden van de ware liefde. We can’t wait! 

De Valentijn-special van First Dates is dinsdag 14 februari om 19.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.  

Bron: Love Reality, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws