Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Love Island-koppels zijn nog altijd samen

Deze stellen zijn nog steeds dolgelukkig samen.

Love Islands Lio en Marvin verwachten binnenkort hun eerste kindje en Rowenna en Donny zetten elkaar regelmatig in het zonnetje. Het moge duidelijk zijn dat een aantal Love Island-kandidaten de liefde van hun leven vonden door het programma. Maar welke koppels zijn eigenlijk nog steeds steady? 

Seizoenen

We hebben inmiddels een paar seizoenen van Love Island mogen zien. Ook komt er – hopelijk binnenkort – een nieuw seizoen van dit liefdesprogramma aan. Het is dus nog even afwachten of de kandidaten in het nieuwe seizoen de ware tegen zullen komen.

Dat je door mee te doen aan Love Island ook echt een relatie kunt krijgen, bewijzen onderstaande koppels:

Eilish en Gianni

Zo'n drie jaar geleden deden Eilish en Gianni aan het tweede seizoen van Love Island mee. Ze kwamen allebei pas later in de villa als bombshell. In plaats van een setje te vormen met een van de al aanwezige deelnemers, hadden de twee al snel een romantische connectie. Ze stonden dan ook samen in de finale, maar wonnen net niet.

Fast forward naar 2023 zijn de twee nog steeds happily together. "Het gaat goed met ons en we zijn nog steeds gelukkig”, vertelde Gianni onlangs aan Grazia. Ook deelde hij meer over hun toekomstplannen.

Donny en Rowenna

Donny en Rowenna deden in 2021 mee aan Love Island. De twee haalden de finale, maar waren toen nog niet officieel een koppel. Na het programma wilden Donny en Rowenna in Nederland uitzoeken of ze samen een toekomst hebben. Enne, die toekomst is er zeker. Een paar maanden na de opnames van het programma, maakten de twee hun relatie officieel.

Inmiddels hebben de twee plannen om samen te wonen en steunen ze elkaar door dik en dun.

Jim en Raina

Net als Rowenna en Donny deden ook Jim en Raina mee aan Love Island 2021. En ook zij deden het rustig aan. De twee moesten vlak voor de finale hun koffers pakken en hadden niet officieel een relatie. Terug in Nederland hielden Jim en Raina contact en bleven ze daten. Eind juli 2021 kregen ze officieel een relatie.

Inmiddels zijn de lovebirds nog steeds dolgelukkig samen. Momenteel genieten de twee samen van een vakantie in Portugal.

Joey en Luna

Joey en Luna deden ook mee aan Love Island 2021. De twee haalden de finale net niet, en waren nog niet officieel een koppel toen ze de villa moesten verlaten. Voor de kijkers was het echter overduidelijk dat de Islanders gek op elkaar zijn. Het duurde dan ook niet lang voor Joey en Luna hun relatie officieel maakten.

Ook Joey en Luna zijn lekker op vakantie. De twee genieten van het prachtige Indonesië en deelden zojuist "geluksmomentjes op Lombok", op TikTok. Awh!

@luna.duindam Geluksmomentjes op Lombok 🤍 @Joey Lauhouh ♬ origineel geluid - Luna Duindam

Lio en Marvin

Lio en Marvin leerden elkaar kennen toen ze meededen aan Love Island 2022. De spark tussen de twee sloeg over toen Marvin naar Casa Amor kwam en daar de knappe Lio tegen het lijf liep. De lovebirds haalden de finale niet en hadden ook nog niet officieel een relatie. Kort na hun deelname bevestigden de twee echter dat ze officieel een setje zijn.

Inmiddels zijn de twee nog steeds dolgelukkig met elkaar én verwachten ze binnenkort hun eerste kindje.

Cas en Esmee

Cas en Esmee deden dan niet mee aan hetzelfde seizoen van Love Island, maar we kunnen dit stel niet zomaar overslaan. Cas deed in 2022 mee en won samen met Jotti Love Island. Esmee deed in 2021 mee en won het programma met Job. Deze relaties hielden echter geen stand.

Het liefdesgeluk lachte Cas en Esmee begin 2023 echter weer toe, want toen ontstond er een prille romance tussen de twee. In april bevestigde Cas aan Fawry not Sawry dat hij en Esmee aan het daten zijn. Inmiddels hebben de twee officieel een relatie.

Beeld: Privébeeld Gianni en Eilish en Donny en Rowenna