Zo gaat het nu met Love Islands Gianni

De voormalig Islander is druk bezig met zijn carrière.

Drie jaar geleden deed Gianni mee aan Love Island. Hij leerde daar zijn grote liefde Eilish kennen, met wie hij nog altijd happily in love is. In gesprek met Grazia vertelt de voormalig Islander hoe het nu met hem gaat en waar hij mee bezig is.

Bombshell

Een kleine throwback naar het Love Island-avontuur van Gianni. Drie jaar geleden was hij te zien in het tweede seizoen van de realityshow. De relatie van Gianni en Eilish had een bijzonder begin. Ze waren namelijk beiden geen onderdeel van de originele cast van singles, maar kwamen pas in een latere aflevering het programma binnen als bombshells. In plaats van een setje te vormen met één van de aanwezige deelnemers, vonden de twee een vonkje bij elkaar – en zo wisten ze uiteindelijk een plek in de finale te veroveren. Ze grepen helaas naast de felbegeerde winst, die ging naar Joan en Mert, maar konden desondanks hun geluk niet op. De twee hadden elkaar namelijk helemaal gevonden!

Relatie

Gianni en Eilish zijn nog altijd happy together en hebben zelfs plannen om samen te wonen, zo vertelde Gianni aan Grazia. “Het gaat goed met ons en we zijn nog steeds gelukkig”, zei hij. “We doen superleuke dingen samen en zijn volop bezig met social media.” De twee houden allebei van ondernemen en hebben grootste toekomstplannen voor hun carrières. “Ook houden we van reizen, dus we willen nog zoveel meer van de wereld zien met z’n tweetjes.”

Carriere

Ook qua carrière heeft de realityster grootste plannen. Gianni doet nu veel online en op social media, en hij heeft zijn eigen kapperszaak. “Ik heb mijn vaste baan opgegeven zodat ik me hier voor de volle 100% op kan focussen en kan groeien”, vertelt hij. “Dit heeft onze volle aandacht, want we willen daar supergroot in worden.” Ook heeft hij zijn eigen merk met betrekking tot sportsupplementen. “Onze droom is om groot te worden in onze online business en met grote brands te werken. Ook ons sportsupplement willen we groot maken, want het heeft een goeie impact op een gezond leven. Dat is voor ons belangrijk”, aldus Gianni.

Beeld: Privébeeld Gianni

Laatste nieuws