Exclusief! Love Islands Lio en Marvin onthullen of ze een relatie hebben

De twee vertellen hoe het nu tussen hen gaat.

Lees ook

Vorige week zagen we hoe Marvin en Lio tot grote schrik van de overige Islanders hun koffers moesten pakken. De twee kregen de minste stemmen van het Love Island-publiek en daarmee kwam het avontuur voor hen helaas ten einde. Grazia besloot polshoogte te nemen bij de lovebirds en vroeg hen naar hun romance.

Casa Amor

Voor Marvin kwam Casa Amor als geroepen, want daar liep hij de knappe Lio tegen het lijf. Al snel spatten de vonken ervan af tussen de twee en besloot Marvin om haar mee terug te nemen naar de villa. Erg lang hebben ze hun avontuur niet kunnen voortzetten, want helaas werden ze eruit gestemd door het publiek. Heel jammer, maar uiteindelijk heeft het wel goed uitgepakt. Marvin en Lio vertellen namelijk dat ze nu een relatie hebben! “We hebben een relatie”, vertelt Marvin trots.

“Ik heb haar niet officieel gevraagd”, begint Marvin. “Maar je beleeft een avontuur samen, die maar weinig andere mensen meemaken en dat zijn intense emoties. Je leert elkaar – zeker op emotioneel vlak – heel goed kennen. Dat zijn dus dingen die je niet zo snel meemaakt, maar waar wij beiden wel heel positief op terugkijken”, legt hij uit.

Relatie

De lovebirds hebben elkaar dus in een korte periode heel goed leren kennen en hopen de komende maanden hun band nog meer te versterken. “We hebben gezien dat we op heel veel vlakken kei goed matchen. Uiteraard moeten we op sommige vlakken nog het een en ander met elkaar afstemmen, maar dat is logisch. We hebben daarin wel een beslissing gemaakt over dat we gaan kijken tot hoever het gaat, maar dat we eigenlijk wel gewoon samen zijn.”

Marvin heeft Lio dus niet verrast met een romantisch gebaar, maar dat kan altijd nog, stelt hij. “Als we nog in de villa waren had ik ook wel iets leuks gedaan, maar dat is er nog niet van gekomen. Ik denk ook niet dat we tot zo’n speciaal moment hadden moeten wachten, want het ging allemaal zo spontaan en gemoedelijk tussen ons dat het automatisch tot een relatie is gegroeid”, aldus de Islander. Te cute!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook