Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Rowenna deelt gezondheidsupdate: 'Hopelijk voel ik me snel beter'

Ook bedankt ze lover Donny voor de goede zorgen.

Premiere  Max Verstappen: Anatomy of a Champion

Love Islands Rowenna deelde gisteren groot nieuws, maar helaas ook minder leuk nieuws. Zo heeft ze ontzettend veel last van haar keel en oor door een abces. Op Instagram geeft ze een update over haar gezondheid.

Ziek op Curaçao

Rowenna is momenteel op Curaçao met Donny, maar helaas kan ze niet bepaald genieten van haar tijd daar. Zo liet ze weten dat ze een beginnend abces heeft en dat ze daardoor heel veel pijn heeft. “We komen net bij de KNO-arts vandaan. Helaas heb ik een beginnend abces. Ik heb nu zwaardere antibiotica gekregen in de hoop dat deze aanslaat…”

Update

Op Instagram geeft Rowenna een nieuwe update en vertelt ze wat er precies aan de hand is. "Helaas is het einde van onze vakantie anders gelopen dan gepland...", begint ze haar bericht. "Zaterdag werd ik wakker met keel- en oorpijn. Toen dacht ik nog dat er niet zoveel aan de hand was. Maar zondag ging ik kapot van de pijn." Ze vervolgt met dat de huisarts langskwam op hun hotelkamer en dat hij haar vertelde dat ze een keelontsteking had en dat de oorpijn daar ook door kwam.

"Ik kreeg hiervoor een antibioticakuur voorgeschreven. De twee dagen erna bleef ik veel pijn hebben en is de huisarts weer gekomen. Hij heeft mij doorverwezen naar de KNO-arts. Hier kwamen ze erachter dat ik een beginnend abces in mijn keel had. Hiervoor heb ik zwaardere antibiotica gekregen."

"Gisteren zijn we weer langsgegaan bij de KNO-arts en heeft ze het abces ingeprikt. Ik heb zo veel gehuild, geschreeuwd en Donny’s hand fijngeknepen. Ik voel al een stukje verlichting en ik kan weer langzaam drinken en dingetjes eten. Hopelijk voel ik mij snel beter."

Donny

Rowenna heeft veel aan de steun van haar vriend Donny gehad. In haar post zet ze hem dan ook even in het zonnetje. "Mijn lieve vriend Donny is er heel erg voor mij geweest. Telkens als ik medicijnen nodig had, reed hij overal naartoe. Of als ik midden in de nacht pijn had, kroop hij tegen mij aan. Als ik mijn medicijnen niet door kon slikken, mocht ik zijn hand helemaal fijnknijpen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben hem echt dankbaar voor alles ♥️." Awh!

Hopelijk ben je snel weer helemaal de ouwe, Rowenna!

Beeld: NL Beeld