Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sem de Coninck openhartig over zwangerschapskwaaltjes

'Ik ben elke dag kotsmisselijk'

Premiere Liefde Zonder Grenzen

Sem de Coninck maakte onlangs het heuglijke nieuws bekend dat zij en lover Jason een kindje verwachten. Sinds Sem het nieuws over haar zwangerschap deelde op Instagram, hebben haar followers hier veel vragen over. Op Instagram hield de influencer dan ook een Q&A.

Zwangerschap

Sem hield gisteren een vragenrondje over haar zwangerschap in haar Instagram Stories. "Ik ben 9 januari uitgerekend en nu veertien weken zwanger", antwoordt ze op een paar vragen. Sem is over the moon dat het haar en Jason gegund is om zwanger te worden, maar haar zwangerschap gaat niet alleen over rozen.

Als iemand vraagt of de influencer last heeft van kwaaltjes, antwoordt ze daar dan ook eerlijk op. "Ik ben de afgelopen acht weken elke dag kots- en kotsmisselijk geweest. Normaal gaat die misselijkheid bij ongeveer twaalf weken over, maar bij mij is het nog steeds elke dag gaande."

"Overgeven doe ik gelukkig (afkloppen) niet meer. Ik hoop dat de misselijkheid snel over is en ik kan gaan genieten." Sem was de afgelopen tijd redelijk afwezig op social media. Dit had allemaal te maken met de misselijkheid: "Dit was dus ook de reden dat ik de afgelopen weken niet actief was. Ook ben ik mega moe en wil ik de hele dag slapen. Geuren zijn x100 en ik vind alles stinken en word overal misselijk van."

Mooie momenten

Sem deelt dat ze de zwangerschap tot nu toe erg zwaar vindt. "Ik vind er niks aan op dit moment. Enige wat ik leuk vind, is naar de echo's gaan en babykleertjes kopen. Als de misselijkheid dadelijk over is, is het mijn tijd om te genieten!"

Sem en Jason weten nog niet wat het geslacht van hun kindje is. "We hopen dat het kindje gezond is. Jongen of meisjes maakt voor ons helemaal niks uit!" Wel zijn de twee heel nieuwsgierig naar het geslacht van hun kindje. Ze zullen alleen nog even moeten wachten tot ze dit weten: op 30 juli hebben ze een gender reveal. To be continued...

Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst