Goals: op déze festivals vind je deze zomer een McDonald’s

Lovin' it.

Het is voor velen een droom die werkelijkheid wordt: McDonald’s op een festival. Deze zomer is onze favoriete fastfoodketen op verschillende festivals te vinden, zodat je ook daar kunt genieten van een heerlijke McFlurry of MilkShake. Benieuwd waar je de grote gele M kunt spotten? Wij praten je bij.

Big M

Dansen op je favoriete festival terwijl je van een MilkShake of McFlurry geniet? Een duik nemen in de ballenbak of met je festivalmaatje op de tweepersoonsschommel? Dat wordt deze zomer werkelijkheid. Enne, oneindig lang appen over je locatie nadat je elkaar bent kwijtgeraakt? Ook dat is verleden tijd. De 7 meter hoge ‘Big M’ is namelijk dé perfecte ontmoetingsplek.

Festivals

Afgelopen weekend was het voor het eerst dat McDonald’s, compleet met ‘The Big M’ en al, op het festival Vunzige Deuntjes stond. Maar de fastfoodketen is deze zomer op meer plekken te vinden. Zo kun je ook op Festival Macumba (22 juli) en Elrow Town Holland (2 september) een ijskoude versnapering scoren. We like! 

McDonald's

Good times

Marketing Manager Media & Campaigns van McDonald’s, Karin van Prooijen, laat weten: “Daar zijn waar onze fans zijn, dat vinden we bij McDonald’s belangrijk. Maar dan wel op een manier waarop alleen McDonald’s dat kan – met onze iconische producten en grote M in de hoofdrol. Deze zomer dansen met een McFlurry of MilkShake in je hand, wie wil dat nou niet? Zoals de titel verklapt: ‘The Big M’ is dé hotspot voor je zomerse portie good times.”

Bron: Cosmopolitan, Kookfans | Beeld: McDonald’s

Laatste nieuws