Zien: zo ziet de mooiste McDonald’s ter wereld eruit

Wow!

Lees ook

Wie fan is van fastfoodketen McDonald's zal er vast en zeker wel eens van dromen om die mooie retro locaties in Amerika te bezoeken. De fastfoodketen bestaat natuurlijk al heel wat jaren en sommige restaurants hebben dan ook nog een echte retro-uitstraling. Er is zelfs een heuse McDonald's in de VS beoordeeld tot de mooiste van het land. Kijk mee.

Classy McDonald’s

Een McDonald's-fan plaatste namelijk een foto van een Mac in Amerika, die ook zomaar eens de mooiste van de wereld zou kunnen zijn. Het gebouw zou voorheen een boerderij geweest zijn, waarna het diende als evenementenhal. Alles is nog perfect bewaard gebleven, waardoor de McDonald's ineens een hele classy uitstraling heeft gekregen. Hoe mooi!

Nieuwe McFlurry

Heb jij na het lezen van dit artikel ook spontaan zin gekregen in de Mac? Say no more, want de fastfoodketen heeft nu een nieuwe smaak McFlurry die je gegarandeerd wil proberen. De smaak is witte chocolade met framboos. Van die smaak was eerder al een Iced Frappé verkrijgbaar en die was yummie kunnen we je vertellen! What are you waiting for?

Bekijk hieronder de foto's van de classy McDonald's.

Bron: Girlz | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook