Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD’s Romée doet boekje open over OnlyFans-inkomsten

Wát een bedrag!

Dankzij haar deelname aan programma's als Temptation Island en Ex on the Beach is Romée van Zeeland bekend geworden bij het grote publiek. Inmiddels heeft ze dan ook een groot bereik op social media en is ze druk bezig met OnlyFans. In een nieuwe aflevering van Realitea vertelt de realityster er meer over én deelt ze hoeveel ze ermee verdient.

Groot bereik

Op de bank bij Fawry vertelt Romée dat ze trots is op haar grote bereik op OnlyFans. "Ik heb ook gezegd: als ik mezelf dan zo voor schut zet op televisie, dan moet ik er ook iets aan hebben en iets mee doen", legt ze uit. En dat is zeker gelukt! De beauty deelt dat haar kanaal 'met pieken en dalen' gaat, maar dat ze absoluut niet mag klagen.

Alles opgemaakt

Ook doet ze een boekje open over wat ze verdient met de spicy content. "Dat klinkt heel asociaal wat ik nou zeg, maar ik zit nu rond de 25.000, 30.000 euro. (…) Maar ik heb op mijn piek wel 50.000 euro gehad", vertelt Romée eerlijk. "Maar ik moet wel zeggen dat dat was toen ik nog op Kreta woonde", voegt ze toe. "Ik was daar superveel met die content bezig, maar elke euro die ik toen heb verdiend heb ik opgemaakt."

Ouders

Romée vertelt verder dat ze absoluut geen spijt heeft van haar deelname aan Ex on the Beach, aangezien het haar veel gebracht heeft. Van haar OnlyFans-verdiensten heeft ze zelfs haar eigen huis kunnen kopen. Wat haar ouders ervan vinden? Die zien het kwaad er niet van in – ook al hebben ze nog nooit een aflevering van EOTB gezien. "Die hebben zoiets van: doe je ding en wat je eruit haalt is supergoed." Toch is niet iedereen in haar familie even supportive. "Ze veroordelen me misschien een beetje... maar ieder zijn ding." Hear, hear!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Ex on the Beach