Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Awh: zo reageerden Sem de Coninck en partner Jason op zwangerschap

Awh!

Premiere Liefde Zonder Grenzen

Sem de Coninck en vriend Jason deelden zaterdag het heuglijke nieuws dat ze een kindje verwachten. Uiteraard wisten Sem en Jason al een tijdje dat Sem zwanger is. Op Instagram deelt Sem nu hoe Jason reageerde toen hij erachter kwam dat ze een kindje verwachten.

Zwanger

"Ookal weten Jason en ik al bijna negen weken dat we een kindje krijgen, moeten we toch elke keer weer janken als we deze video zien", begint Sem haar bericht.

"Het blijft bijzonder. We zijn natuurlijk enorm dankbaar dat het ons gegund is, want wij weten dat het niet zomaar een gegeven is. We kunnen niet wachten tot we onze kleine spruit in onze armen hebben! 👶🏼🤍." Bij het bericht deelt de influencer ook een video waarin te zien is hoe zijn en Jason reageerden toen ze achter de zwangerschap kwamen. Zo kan Sem niet meer stoppen met huilen van geluk en blijft een dolgelukkige Jason haar omhelzen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Lieve reacties

Niet alleen wij vinden de video enorm lief, ook Sems followers smelten helemaal. "Lief, geniet ervan 🥹🫶🏼", reageert Lie Meurs. "Kippenvel 🥹❤️", omschrijft Fé Bolleboom. Ook Ricky Lukassen, Lesley Versprille en Joan Pronk laten een lieve reactie achter.

Zwangerschap

Zaterdag deelden de parents to be dat ze een kindje verwachten. "“First came love, then came you! 👶🏼🤍” luidt de caption. Daarbij deelt het stel een prachtige foto waar ze, samen met hun hondje, stralend op staan en vol trots de echofoto’s vasthouden. Ook is er al een klein babybuikje te zien bij Sem. Awh!

Bron: Instagram @semdeconinck| Beeld: NL Beeld