Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD’s Jørney onthult wie de vader van haar tweede kindje is

Wacht, wie?

Dat Jørney Hendrikx een aantal moeilijke en zware weken achter de rug heeft, is een understatement. Op de dag dat ze voor de tweede keer moeder werd van een prachtig jongetje, verloor ze haar moeder. Hoewel Jørney sterk probeert te zijn voor haar twee kinderen, is er natuurlijk ook een vader in het spel die haar hiermee kan helpen. Maarre, wie is de vader van de jongste spruit eigenlijk?

Onwerkelijke gebeurtenis

Op Instagram deelde Jørney een aantal weken geleden dat ze mama is geworden van haar tweede kindje. Een jongetje, genaamd Imran. “Ik schrijf dit bericht met mixed feelings, mijn dm zit helemaal vol met hele lieve berichten hoe het met mij en de baby gaat”, schreef ze toen bij een foto op Instagram met zoontje Imran.

Jørney vertelt dat haar moeder is overleden op dezelfde dag als haar bevalling en dat was heel heftig. "Dit neemt niet weg dat ik gelukkig ben dat ik ben bevallen van mijn mooiste zoontje Imran. Na het nieuws gehoord te hebben (...) ging met de bevalling alles kantje boord en probeer ik alles even te relativeren en een plekje te geven. Alles wat mis kon gaan, ging mis, maar gelukkig maken we het nu goed. En is ons zoontje ook gezond", aldus de mama.

Vader

Hoewel de mama van twee veel lieve berichtjes kreeg van haar volgers, was er ook nog wel een prangende vraag. Want: wie is eigenlijk de vader van haar tweede kindje? Daar heeft Jørney nu antwoord op gegeven. Enne, haar antwoord zal je wellicht verbazen. Want wat blijkt? Odim is net als bij dochtertje Aliyaah, ook de vader van Imran. Oké, Jørney herself heeft het nieuws niet naar buiten gebracht, maar als we in de Insta-bio van zoontje Imran kijken, zien we dat papa Odim er ook in staat vermeld. Aha!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: MTV