Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moet je hebben: de picknick rugtas van de Lidl mét wijnhouder

Dat wordt rennen naar de Lidl!

Nu de zomerperiode is aangebroken, willen we natuurlijk volop genieten van de warme temperaturen. Enne, hoe kan dat nou beter dan met de multifunctionele ESMEYER picknick rugtas van de Lidl? Jep, je leest het goed: multifunctioneel. De rugtas bevat namelijk ook nog eens een wijnhouder. Dit wíl je toch?

Picknick rugtas

De superhandige picknick rugtas bevat álles wat je nodig hebt voor een gezellige middag picknicken met vier personen. Je hoeft dus niet je eigen borden, bestek en glazen mee te nemen, want ook dat bevat de picknick rugtas van de Lidl. Nóg leuker: de rugtas is zelfs voorzien van vier wijnglazen. Wait, what?! En of dat nog niet genoeg was, zit er ook nog een peper en zout vaatje bij én servetjes.

Nóg meer opties

Ook heeft de Lidl nagedacht over de fles wijn die je waarschijnlijk meeneemt omdat er vier wijnglazen in de rugtas zitten. Want wat blijkt? De rugtas bevat een wijnhouder! Nog handiger is het dat de wijnhouder afneembaar is, waardoor het verder geen ruimte inneemt in de rugtas zelf. Daarnaast bevat de tas een flessenopener én een vriesvakje. We love een praktische rugtas, toch?

Het allerleukste aan deze rugtas is misschien toch wel de prijs. Want je koopt de rugtas écht voor 'n prikkie. De ESMEYER picknick rugtas scoor je namelijk al voor €39.99. Die laat je toch niet liggen?

Bron: Fem-Fem | Beeld: Adobe Stock