Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: eerste beelden B&B Vol Liefde 'Hoe Gaat Het Nu Met' gaan er emotioneel aan toe

Dat belooft wat!

Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer genieten van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. En voor de fans die niet kunnen wachten is er ook goed nieuws: vrijdag 7 juli staat B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? al op Videoland. Enne, als we de snip-its mogen geloven gaat dat er erg emotioneel aan toe.

Hoe Is Het Nu Met?

In de 'Hoe Is Het Nu Met'-aflevering zien we een aantal oude gezichten weer terug. Enne, hoewel eerder bekend werd dat Art Rooijakkers in het derde seizoen niet te zien zal zijn, neemt hij de presentatie van deze Hoe Is Het Nu Met-aflevering wel op zich. Op Instagram zien we hoe de presentator langsgaat bij verschillende bekende gezichten. In de video met de eerste beelden zien we sowieso Jacob, Martijn, Richard, Astrid en Harmjan én beide Hansen (uit Frankrijk en Italië) al verschijnen. Ook wordt er benoemd dat de spraakmakende Debbie ook te zien zal zijn in de special. Yay!

Echter, is dat niet het enige spectaculaire wat we terug gaan zien. Zo beloven de eerste beelden al voor veel emotionele gesprekken en gaan er zeker wat tranen vloeien:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Emotioneel

Naast een emotionele Petra, zien we ook een emotionele Astrid op de beelden. Ook Martijn gaat een diepgaand gesprek aan met presentator Art Rooijakkers, terwijl Richard zich volledig focust op een nieuw doel in zijn leven: schattige pups. Komende vrijdag is het finally zover, en kunnen we zien hoe het de oud-deelnemers nu vergaat. We kunnen nu al niet meer wachten!

Bron: Tips & Weetjes, Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde