Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Laura Ponticorvo bevallen van zoontje

Het jongetje heeft een prachtige naam gekregen.

Nederlandse premiere The Little Mermaid

Beschuit met (blauwe) muisjes, want Laura Ponticorvo is trotse mama geworden van een zoontje. De influencer deelde het heuglijke nieuws vandaag op haar Instagram.

Tweede kindje

Cinco

Op Instagram deelt Laura vandaag een reeks kiekjes van haar zoontje. Het jongetje heeft de prachtige naam Cinco gekregen. "Daar ben je dan lieve Cinco💙 Geboren op 28 juni en dat betekent gewoon dat ik je helemaal heb mogen voldragen. Gewoon 39 weken en 5 dagen. Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven.. een gezond knulletje die is gegroeid in een gezond lijf zonder de vergiftiging🙏🏼", schrijft Laura op Instagram bij de caption.

Laura vertelt dat Cinco ter wereld is gekomen door middel van een zogeheten Mother Assisted C-Section. "Bij deze keizersnede til je als moeder je kindje zelf uit je buik in plaats van de gynaecoloog. Een magisch moment was dit voor ons en we zijn zo blij dat we dit hebben mogen ervaren", legt ze uit. Wauw!

Wij wensen Laura en Ryan veel geluk met hun gezinnetje.

Bron: Instagram @lauraponticorvo | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 23-05-2023, Pathe Tuschinski, Amsterdam, NLD. De Nederlandse premiere van The Little Mermaid. Op de foto: Laura Ponticorvo. Foto: BrunoPress/David Heukers