Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Temptations Iris en Evie stoppen met hun podcast

'Bij deze wil ik helaas mededelen dat de podcast vanaf nu zal stoppen'

Hoewel Temptation Islands Iris en Evie een aantal maanden geleden nog het ge-wel-dige nieuws naar buiten brachten dat ze een podcast zouden beginnen, komt er helaas alweer een einde aan na zes afleveringen. De twee blondines meldden afgelopen zondag dat ze stoppen met hun podcast NOSHAME. Maarre, waarom stoppen de twee vriendinnen eigenlijk?

NOSHAME

In april introduceerden de dames hun podcast NOSHAME nog voor op TikTok, een podcast waar brandende vragen van hun volgers worden behandeld en beantwoord. "Heb jij al voor een langere tijd een brandende vraag waar jij een ongefilterd antwoord op zou willen krijgen? Stuur die hele brandende vraag dan hier in onze DM en wie weet beantwoorden wij die vraag in deze podcast", zo kondigden Iris en Evie aan.

Privéomstandigheden

Maar helaas komt er nu alweer een einde aan dit heugelijke nieuws. Iris liet namelijk weten op het Instagram-account van NOSHAME dat de podcast gaat stoppen. "Dag lieve podcast volgers", begint ze haar verhaal. "Zoals misschien is opgevallen is er al 4 weken geen nieuwe aflevering gepost. Bij deze wil ik helaas mededelen dat de podcast vanaf nu zal stoppen ivm privéomstandigheden", gaat ze verder. "Iedereen bedankt voor het insturen van vragen en het kijken van onze afleveringen. Veel liefs, Iris."

Tijdgebrek

Toch waren veel volgers met dit bericht benieuwd waarom de dames nou precies stoppen met de podcast. Zou er bijvoorbeeld sprake zijn van problemen tussen de twee vriendinnen? Aan Reality FBI de taak om zowel Iris als Evie aan de tand te voelen.

"Heb beide dames gesproken en het komt er op neer dat door tijdgebrek, Evie zichzelf niet langer kan committeren. Iris gaat bovendien zelf iets beginnen. 👍", zo meldt het Instagram-account. Aha, dan is dat ook weer duidelijk.

Bron: Instagram | Beeld: Temptation Island