Omg: Temptations Evie en Iris beginnen eigen podcast

Hoe leuk!

De eerste drie afleveringen van Temptation Island: Love or Leave mogen dan nog maar net online staan – deelneemsters Evie en Iris zijn alweer aan een nieuw avontuur begonnen. De meiden laten op TikTok namelijk weten dat ze samen een podcast starten!

Vriendinnen

Of hun relatie Temptation overleefd heeft weten we nog niet, maar een leuke vriendschap hebben ze in ieder geval wél aan het programma overgehouden. Evie en Iris lijken het in de eerste afleveringen al goed met elkaar te kunnen vinden, en nu blijkt dat ze ook na Temptation vriendinnen zijn gebleven. Enne, daarnaast gaan de twee ook nog een samenwerken! Op TikTok kondigen de dames namelijk aan dat ze hun eigen podcast gaan beginnen.

No shame

In het filmpje stellen de blondines zich voor, waarna ze hun podcast NOSHAME introduceren. “Heb jij al voor een langere tijd een brandende vraag waar jij een ongefilterd antwoord op zou willen krijgen?” vraagt Iris. “Stuur die hele brandende vraag dan hier in onze DM en wie weet beantwoorden wij die vraag in deze podcast”, voegt Evie toe.

@iris_de_waard Wij gaan jouw (anonieme) vraag ongefilterd beantwoorden! Stuur hem in op instagram @podcastnoshame en dan kan jij genieten van een heerlijke podcast with NOSHAME #podcast #NOSHAME #vragen #somethingnew #vj #voorjou #fyp #foryou ♬ origineel geluid – ✨Iris de Waard✨

Vragen insturen

Wanneer de eerste aflevering precies online zal komen is nog niet bekend, maar je kunt in ieder geval alvast vragen insturen voor de Temptation-deelneemsters. Inmiddels is er ook al een Instagram-account aangemaakt voor de podcast, en ook op TikTok zijn de meiden te volgen. Naast dat we Iris en Evie in Temptation Island: Love or Leave kunnen zien, zijn ze dus binnenkort ook te beluisteren via je favo podcast-app. Double fun!

Bron: TikTok @iris_de_waard | Beeld: Temptation Island, TikTok @iris_de_waard

Laatste nieuws