Oeh: oude bekenden keren terug in You seizoen 5

'We weten allemaal dat het verleden van Joe veel losse eindjes kent'

Fans kijken massaal uit naar het vijfde – en tevens laatste – seizoen van You. Hoewel er in eerdere seizoenen altijd nieuwe karakters werden geïntroduceerd, lijkt het erop dat we in het laatste seizoen juist oude bekenden terugzien.

Grande finale

All good thing come to an end. Zo komt er helaas ook een einde aan de Netflix-hit You. Maarre, niet voordat we kunnen genieten van de grande finale in seizoen vijf. In eerdere seizoenen trok stalker Joe (Penn Badgley) steeds naar een andere stad om daar nieuwe slachtoffers te maken. Zo maakten we telkens kennis met nieuwe personages. In het laatste seizoen lijkt het er echter op dat Joe vooral oude bekenden tegenkomt.

Losse eindjes

Tijdens het Netflix-evenement Tudum heeft hoofdrolspeler Penn een aantal detail over het vijfde seizoen verklapt. Zo deelde hij dat zijn personage Joe in New York oog in oog zal komen te staan met een aantal mensen uit zijn verleden. “Ik kan nog niet zeggen wie, maar we weten allemaal dat het verleden van Joe veel losse eindjes kent”, aldus de acteur. Klinkt veelbelovend!

Oude bekenden

Welke personages we in het vijfde seizoen terug kunnen verwachten wil de acteur dus nog niet loslaten. Toch krijgen we al een sneak peek in bovenstaande video. Daaruit blijkt dat we Ellie en Dr. Nicky (seizoen 2), Sherry en Cary (seizoen 3) en Marianne en Lady Phoebe (seizoen 4) weer gaan zien. Verder zou ook de zoon van Joe een rol kunnen krijgen. Hij werd achtergelaten na de moord op Joe’s voormalige liefde Love. Remember? 

Wij kunnen in elk geval niet wachten tot we het vijfde seizoen van You kunnen bingen. Helaas heeft Netflix de releasedatum nog niet gedeeld. Nog heel even geduld dus!

Bron: Tagmag | Beeld: Neftlix (You)

Laatste nieuws