You-showrunner verklapt: ‘Kan Joe nog worden gestopt?’

Wie kan Joe stoppen?

Of er een vijfde seizoen komt van onze favo creepy serie You is nog niet eens zeker, maar mocht onze wens toch uitkomen, dan zijn we heel benieuwd of Joe dan eindelijk door iemand wordt tegengehouden. Sera Gamble, showrunner van de serie heeft laten weten wie volgens haar Joe nog tot een halt kan roepen.

Connecties

Als echte fans van You hebben wij seizoen vier natuurlijk in één keer gebinged. Maar hoewel eerder werd gezegd dat dit het laatste seizoen zou zijn, eindigde de laatste aflevering met een enorme cliffhanger waarvan het niet anders kan dan dat het vervolgd wordt. Want terwijl we allemaal dachten dat Joe zijn duistere kant had losgelaten om een nieuwe start te maken, zien we aan het einde van seizoen vier dat hij onschuldige studente Nadia laat opdraaien voor zíjn moorden, om vervolgens een nieuw, succesvol leven te starten met zijn superrijke, nieuwe liefde (of moeten we zeggen: obsessie?) KateI mean, dat kan toch niet het einde zijn van de serie?

Wraak

Of er een vijfde seizoen komt weten we dus nog niet, maar mocht die er komen, dan weet Sera Gamble in ieder geval wie Joe nog kan tegenhouden. Dat vertelt ze aan TV Line. “We hebben nauwgezet iedereen in de gaten gehouden die iets weet over Joe en nog in leven is. Diegenen die dood zijn, kunnen wel nog steeds verschijnen in dromen en hallucinaties. Er zijn enkele zeer slimme mensen die leven. Sommige van hen zitten in de gevangenis en sommigen zitten in principe in getuigenbescherming, maar er is geen reden om aan te nemen dat hij veilig is”, vertelt ze.

Vijfde seizoen

En aangezien Nadia in de gevangenis zit, zou het zomaar eens kunnen dat zij wraak gaat nemen op hem in een eventueel final seizoen.

Acteur Penn Badgley ziet het in ieder geval wel zitten om nog een seizoen te maken van You. In een interview met GQ Magazine hintte hij eerder al duidelijk op de komst van een vijfde seizoen. “Ik weet wat Greg (Berlanti, co-producent van You, red.) me een paar jaar terug presenteerde als wat volgens hem de juiste manier om te eindigen was. Als er nog een seizoen komt, zal dat denk ik de grande finale zijn”, aldus Penn. Aha!

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix

Laatste nieuws