Babynieuws! Temptation Island-stel verwacht eerste kindje samen

'Mama en papa kunnen niet wachten tot je er bent'

Prachtig babynieuws voor Laura en Roger. Het stel deed in 2019 mee aan Temptation Island en zijn nu in blijde verwachting van hun eerste kindje. Dit heugelijke nieuws hebben de parents to be gedeeld op Instagram met een aantal lieve foto’s.

Laura en Roger

We gaan even back in time. Het is namelijk alweer vier jaar geleden dat Laura en Roger hun opwachting maakten in Temptation Island. Het stel overleefde de ultieme relatietest, maar maakte desondanks veel ups en downs mee. Zo besloten ze na Temptation nog een pauze in te lassen in hun relatie. Inmiddels zijn de twee weer dolgelukkig met elkaar en zijn ze klaar voor de volgende stap.

Zwanger

Op Instagram deelt Laura namelijk dat ze zwanger. “THE TIME IS NEAR! 🥲 Mama en papa kunnen niet wachten tot je er bent 😍😍☺️☺️”, luidt de caption. “Forever loved 🤍🤍🤍” Daarbij deelt het stel een lieve foto van hun handen, de echo een speentje en te schattige slofjes voor hun kleine spruit. Ook delen ze een lief gedichtje en een foto van hun samen. Laura laat weten dat ze inmiddels vier maanden zwanger is. Van harte gefeliciteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laura Moenaert (@laura_moenaert)

Gezinnetje

Vorig jaar zetten Laura en Roger ook al een grote stap in hun relatie. Toen ging Roger namelijk op één knie voor zijn grote liefde. Nadat ze na Temptation nog even kort uit elkaar zijn geweest, zijn ze nu gelukkiger dan ooit samen en weten ze zeker dat ze de toekomst met elkaar willen delen. Daarom kan het stel zich nu opnieuw opmaken voor een grote gebeurtenis, want binnenkort zijn ze een gezinnetje van drie. Hoe leuk!

Bron: Instagram @laura_moenaert en @rogerroseibonssu, Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws