Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: deze films en series mag je de komende tijd niet missen

We hebben een paar films en series die je de komende tijd niet mag missen op een rijtje gezet.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een abonnement op (verschillende) streamingdiensten. Door het grote aanbod van vele streamingdiensten, is het soms bijna te moeilijk om een leuke film of serie te vinden. En dan hebben we het nog niet eens over leuke bioscoopreleases. Daarom hebben we een paar films en series die je de komende tijd niet mag missen voor je op een rijtje gezet.

And Just Like That... - seizoen twee

Binnenkort kunnen eindelijk weer genieten van de verhalen van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) en Charlotte York (Kristin Davis) in het tweede seizoen van And Just Like That... De dames beleven weer genoeg bijzondere momenten en komen ook weer oude bekenden tegen. Zo komt Carrie weer in contact met haar oude vlam Aiden (John Gilbert). Dat belooft veel goeds!

And Just Like That... is vanaf 22 juni te zien bij HBO Max. 

Mrs. Harris Goes to Paris

De naam van de film zegt het al. In Mrs. Harris Goes to Paris gaat de Britse huishoudster Ada Harris naar Parijs. Ze droomt ervan om naar Parijs te gaan om daar een couturejurk van Christian Dior te bemachtigen. Als ze eenmaal in Parijs is, krijgt ze te maken met behoorlijk wat tegenslagen, maar leert ze ook bijzondere vrienden kennen.

Mrs. Harris Goes to Paris is vanaf 10 juni te streamen bij SkyShowtime.  

Nordland 99

Zin in een spannende serie? Dan tippen we je graag de thrillerserie Nordland 99. De serie gaat over drie tieners wiens vriend is verdwenen na een feestje. De drie tieners besluiten om dit te onderzoeken waardoor de niet alleen botsen met de lokale politie maar ook geheimen over hun kleine stad ontdekken...

Nordland 99 is vanaf nu te zien bij Mylum. 

Temptation Island USA - seizoen vijf

Temptation Island: Love or Leave zit erop, maar niet getreurd. Want Temptation Island USA seizoen vijf staat vanaf vrijdag 16 juni op Videoland. Wederom gaan er weer vier stellen de ultieme relatietest aan en gaan ze een unieke ervaring aan onder begeleiding van host Mark L. Walberg

No Hard Feelings

Eindelijk een filmkomedie met Jennifer Lawrence. In No Hard Feelings kruipt Jennifer in de huid van Maddie, een Uber driver die blut is. Als ze een advertentie ziet van ouders die iemand zoeken om hun introverte zoon van negentien te daten, denkt ze dé oplossing te hebben voor haar problemen. Alleen lijkt het allemaal toch niet zo makkelijk te zijn als ze denkt.

No Hard Feelings draait vanaf 23 juni in de bioscoop. 

Nog niet uitgekeken? Vanaf 29 juni staat deel 3a van The Witcher op Netflix, en vanaf 7 juli is B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met te zien bij Videoland. Ook kun je vanaf nu het dertiende seizoen van The Great British Bake Off kijken bij NPO Plus. Veel kijkplezier!

Beeld: No Hard Feelings