Te gekke zomer musthave: Action verkoopt draagbare mini airco

Hebben!

Kan jij ook wel wat verkoeling gebruiken met deze temperaturen? Dan hebben we goed nieuws, want Action verkoopt nu een mini airco voor ook nog eens een dito prijsje!

Verkoeling

Met de hitte van de afgelopen dagen snakken we allemaal naar een lekker windje. En zodra die buiten ver te zoeken is, moeten we ‘m maar in huis halen. Probleem is alleen dat airco’s vaak veel ruimte innemen en meestal flink aan de prijs zijn. Gelukkig is daar de altijd inventieve Action, die onze gebeden heeft verhoord en nu een spotgoedkope mini variant verkoopt. Summer essential incoming!

Climate Cube ventilator

Verwarmen, koelen, of als ventilator dienen: de Climate Cube ventilator van Action kan het allemaal en je scoort ‘m al voor €39,95. Enne, om deze gadget te bemachtigen, hoef je niet eens de hitte te trotseren. Je bestelt ‘m namelijk gemakkelijk online. Eenmaal bij jou thuis, neem je de kleine luchtverkoeler gemakkelijk overal mee naartoe. Hij is namelijk voorzien van een handige handgreep en weegt bijna niets.

De mini airco is gemakkelijk in gebruik. Het heeft een verwijderbare grote watertank (300 ml), waardoor je hem niet elke keer hoeft bij te vullen om een lekker fris briesje te creëren. Eén keer in de zoveel tijd is dus voldoende. Ook een fijne gedachte met deze warmte: mocht het apparaat oververhit raken, dan schakelt hij direct uit zichzelf uit.

Het beste van alles? In de winter gebruik je deze topper als verwarming! Win-win, nietwaar?

Bron: Cosmopolitan, Action | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws