Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuwe vakantie essential: Action verkoopt een opblaasbaar SUP-board

Móeten we hebben!

Heb jij een heerlijke zonvakantie op de planning staan en kan je niet wachten om heerlijk te badderen in het water? Dan mag dít goedkope opblaasbare SUP-board van de Action zeker niet ontbreken. Nee, dat wordt dus geen kano, jetski of boot huren: een SUP-board it is!

Opblaasbaar SUP-board

Out with the old in with the new: zeg maar dag tegen je opblaasbare rubberbootje of dat dolfijn of krokodil die je elk jaar steevast meeneemt op vakantie, want met dit opblaasbare SUP-board van de Action ga jij je prima vermaken deze zomer. Het leuke is ook nog dat je dit board niet alleen kan gebruiken om te suppen, maar je kan 'm ook nog eens gebruiken als zonbedje. Win-win dus!

Daarnaast kun je het board gemakkelijk meenemen op reis omdat-ie opblaasbaar is. Hij past daarom precies in je koffer en je krijgt er ook nog eens een handpompje bij zodat je hem binnen no-time hebt opgeblazen. Dit wil je toch? Je bekijkt 'm hier!

Kajak

Nóg leuker: je kunt van dit SUP-board in een handomdraai een kajak maken. Ja, echt waar! Helaas zitten deze tools niet allemaal in de uitrusting zelf, en zal je de rugzak met alle benodigdheden zelf nog moeten aanschaffen. Luckily for you verkoopt de Action deze ook voor een prijs van €199,00. Oké, niet echt een prijs van de Action die we hadden verwacht, maar als je het aanschaft heb je ook wat! Van het zitje tot de peddels en van het pompje tot het dodemanskoord, álles heb je. Ga jij 'm aanschaffen?

Bron: Girl Scene | Beeld: Adobe Stock