Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Shanta onthult of ze nog contact heeft met Ali

En wat vindt Joël daarvan?

Shanta en Joël gingen dit seizoen de ultieme relatietest aan in Temptation Island: Love or Leave. In het programma zagen we dat Shanta een heel goede klik had met Ali en de twee konden het steeds beter met elkaar vinden. Toch bleef ze trouw aan haar grote liefde, Joël, en verlieten ze samen het avontuur. Maarre, spreken Shanta en Ali elkaar eigenlijk nog sinds de opnames?

Klik met Ali

De klik tussen Shanta en Ali was er niet meteen, maar groeide gedurende het programma steeds meer. De band tussen de twee werd steeds sterker en Shanta voelde zich bij hem op haar gemak. Ze benoemde zelfs meerdere keren dat Ali haar Temptation was. Het gevoel was wederzijds, want Ali gaf aan het einde zelfs eerlijk toe dat hij gevoelens voor haar begon te krijgen. De twee gingen samen op dreamdate, maar sliepen wel apart en een romantische spark bleef uit. Tijdens het laatste kampvuur konden we dan ook zien hoe Shanta samen met Joël Temptation Island verliet, en dat ze nog steeds happy together zijn.

Contact

Een romance zat er dus niet in, maar desondanks konden Shanta en Ali het goed met elkaar vinden. Hebben ze dan ook een vriendschap overgehouden aan het programma en hebben ze überhaupt nog contact? Tijdens een Mac Date stelt Nick Eshuis deze prangende vraag. "Ik heb hem nooit meer gesproken, helemaal geen contact meer. Echt niks”, onthult Shanta.

https://www.youtube.com/watch?v=9xggvdoTSSA&t=509s&ab_channel=NickEshuis

Geen knuffel of kus

Nick is nog wel benieuwd of Shanta, mocht ze hem een keer tegenkomen tijdens een avondje stappen bijvoorbeeld, nog met Ali mag praten van Joël. “Als hij gewoon normaal doet, dan kan dat gewoon”, stelt Joël. Ook Shanta denkt dat een gesprekje wel moet kunnen. Maar meer ook écht niet. “Als hij mij een knuffel of een kusje op mijn wang zou geven… Dan springt Joël er wel tussen", zegt ze lachend.

Bron: YouTube Nick Eshuis, Fem Fem | Beeld: Tom Cornelissen