Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Het vierde seizoen van Emily in Paris loopt vertraging op

Nooooooo!

We hebben met z’n allen ongegeneerd het derde seizoen van Emily in Paris in één keer gebinged, enne: we want more! Jammer genoeg moeten we het voor nu doen met de allergrootste cliffhanger in de geschiedenis van Emily in Paris. Helaas zal het nog wel even duren voordat we onze antwoorden krijgen, want het nieuwe seizoen heeft vertraging opgelopen.

Cliffhanger

Het derde seizoen zat weer boordevol amour, drama en natuurlijk de meest fashionable outfits. Zoals we van Emily in Paris gewend zijn, kijkt de serie altijd lekker weg. Maarre, we moeten het nog wel even hebben over de huge cliffhanger aan het einde van het seizoen. De laatste paar minuten van de laatste aflevering zorgden ervoor dat we op het puntje van onze stoel zaten. Camille (Camille Razat) en Gabriel (Lucas Bravo) wisselden bijna hun ‘I do’s‘ uit tijdens hun verlovingsfeest, maar Camille (die het ook had aangelegd met de Sofia (Melia Kreiling) brak het af. Dit omdat ze niet meer kon ontkennen dat haar soon to be husband gevoelens heeft voor Emily (Lily Collins) die inmiddels een steady relatie had met Alfie (Lucien Laviscount).

Maar omdat Alfie geen tweede keus wilde zijn, brak hij de relatie on the spot af. O, en dan kwam ook nog die ene onthulling waarin Gabriel met Emily deelt dat Camille zwanger is. Yep, en dit alles in de laatste vijf minuten van aflevering tien van Emily in Paris. We willen natuurlijk het liefst zo snel mogelijk antwoorden op al deze vragen, maar hiervoor zullen we toch echt nog even geduld moeten hebben.

Staking

Dit komt door de staking van scriptschrijvers die al ruim een maand weigeren om te werken aan scripts voor films en series. Het vierde seizoen van Emily in Paris zou aan het einde van de zomer of aan het begin van de herfst beginnen, maar dit is nu al twee maanden vertraagd. En omdat de staking nu nog bezig is, kunnen deze twee maanden nog wel eens gaan oplopen... Op dit moment is de schrijversbond WGA druk aan het onderhandelen met studio's en streamingdiensten om tot een akkoord te komen. Schrijvers eisen een beter salaris en meer regels met betrekking tot het gebruik van kunstmatige intelligentie. Laten we hopen dat dit snel lukt!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Emily in Paris, Netflix