Hilarisch! Netflix deelt bloopers van Emily in Paris

De opnames verliepen niet altijd even vlekkeloos...

Heb jij saison trois van Emily in Paris ook in een keer gebinged? Same here! We kunnen dan ook niet wachten op het vierde seizoen. Tot die tijd vermaakt Netflix ons door een aantal hilarische bloopers van de opnames te delen.

Bloopers

Het derde seizoen zat weer boordevol amour, drama en natuurlijk de meest fashionable outfits. Zoals we van Emily in Paris gewend zijn, kijkt de serie altijd lekker weg. Maar daar hebben de makers van de serie ook extra hun best voor moeten doen. Netflix deelt namelijk een video met bloopers van het derde seizoen, en daaruit kunnen we opmaken dat de scènes echt niet allemaal in één keer opgenomen zijn. Het levert in ieder geval hilarische beelden op. Kijk mee.

Cliffhanger

We moeten het trouwens nog even hebben over de huge cliffhanger aan het einde van het seizoen. De laatste paar minuten van de laatste aflevering zorgden ervoor dat we op het puntje van onze stoel zaten. Camille (Camille Razat) en Gabriel (Lucas Bravo) wisselden bijna hun ‘I do’s‘ uit tijdens hun verlovingsfeest, maar Camille (die het ook had aangelegd met de Sofia (Melia Kreiling) brak het af. Dit omdat ze niet meer kon ontkennen dat haar soon to be husband gevoelens heeft voor Emily (Lily Collins) die inmiddels een steady relatie had met Alfie (Lucien Laviscount).

Maar omdat Alfie geen tweede keus wilde zijn, brak hij de relatie on the spot af. O, en dan kwam ook nog die ene onthulling waarin Gabriel met Emily deelt dat Camille zwanger is. Yep, en dit alles in de laatste vijf minuten van aflevering tien van Emily in Paris. Laat het vierde seizoen maar snel komen!

Bron: Film vandaag | Beeld: YouTube, Netflix

Laatste nieuws