Wait, what?! Emily in Paris-actrice speelde bijna de vrouw van haar neef

Awkward!

In de huid kruipen van iemand die niet bestaat of die ver weg staat van hoe jij zelf bent: voor acteurs bestaat er niets leuker dan dat. Toch kan het acteren ook een hele andere wending nemen, zo blijkt uit een ongemakkelijke situatie bij Emily in Paris-actrice Ashley Park. Zij werd in de Netflix-serie Beef namelijk bijna gecast als de vrouw van haar bloedeigen neef.

Mindy

Vandaag is de nieuwe Netflix-serie Beef uitgekomen waarin zowel Ashley Park (die we kennen als Mindy in Emily in Paris) als haar achterneef Justin H. in zullen spelen. Thank god niet als man en vrouw – al had het niet veel gescheeld of de familieleden waren wél aan elkaar gekoppeld in de serie. Tijdens een interview in The Jennifer Hudson Show onthult Ashley namelijk dat ze eerst gecast werd om de zwangere vrouw van Justin – aka haar bloedeigen neef – te spelen. Gelukkig wist haar manager dit te voorkomen.

Vaker gebeurd

Volgens Ashley was dit overigens niet de eerste keer dat zij en haar neef zijn gecast als liefdeskoppel. In het interview maakt ze daarom gebruik van de gelegenheid om eenzelfde situatie in de toekomst te voorkomen: “We willen dat iedereen weet dat wij bloedverwanten zijn. Dus we moeten geen man en vrouw of minnaars spelen. Dat is niet bepaald geweldig.”

Voordeel

Maarre, gelukkig heeft ook ieder nadeel zijn voordeel. Want hoewel Ashley de rol dus niet kreeg waarvoor ze in eerste instantie gecast werd, bemachtigde ze juist wél de rol die ze zelf op het oog had. “Ik kreeg uiteindelijk de rol waar ik echt van hield en die heel anders was dan de rollen die ik voorheen heb gespeeld, maar dat is dus dankzij onze bloedverwantschap. Bedankt, Justin”, aldus de actrice.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws