Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Finally! Het laatste seizoen van Never Have I Ever is nu te zien op Netflix

Dat wordt bingen!

Vandaag is het eindelijk zover en kunnen we het vierde – en tevens laatste – seizoen van de populaire Netflix-serie Never Have I Ever gaan bingen. We geven je even een kleine recap van de afgelopen seizoenen en vertellen je wat je van de nieuwste afleveringen kunt verwachten.

Zelfde cast

Hopelijk heb je seizoen drie (en alle andere seizoenen natuurlijk) al gezien, want dan kun je je borst alvast natmaken voor seizoen vier. In het vierde seizoen gaan we hoofdrolspelers Devi (Maitreyi Ramakrishnan) en haar love interests Paxton (Darren Barnet) en Ben (Jaren Lewison) weer terugzien.

Naast een bruiloft – van wie weten we dan weer niet – komt er ook een nieuwe hunk aan. Oeh la la! Acteur Michael Cimino zal de rol van Ethan op zich nemen. Hij stelt voor als ‘smoldering bad boy‘. Alsof het nog niet ingewikkeld genoeg was voor Devi. Exciting!

Opfrisser

Paxton zien we dus ook terug in het vierde en tevens laatste seizoen. Ondanks dat hij is geslaagd voor zijn middelbare school, kon het natuurlijk niet anders dan dat hij Devi’s hoofd op hol blijft brengen in het laatste seizoen. We zijn benieuwd wie uiteindelijk Devi’s hart voor eens en altijd weet te veroveren!

Even een opfrisser nodig over de eerste drie seizoenen van Never Have I EverWe’ve got you. In de serie volgen we Devi, een Indiaas-Amerikaans tienermeisje. Haar leven komt op z’n kop te staan wanneer haar vader plotseling komt te overlijden. Terwijl ze dealt met dit verlies en de dagelijkse druk van de middelbare school, houdt ze er een ingewikkeld liefdesleven op na. Ze datet namelijk niet alleen met de knappe Paxton, maar ook nog eens met Ben. Natuurlijk komen beide heren hier uiteindelijk achter. We volgen de tieners terwijl ze zich een weg slaan door de middelbare school, beginnende liefde en het beter leren kennen van jezelf. Oeh la la...

Wij weten in ieder geval wat we – liggend op een heerlijk zonnebedje in de tuin – gaan doen dit weekend!

Beeld: YouTube, Netflix