Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x 2 kaartjes voor de musical Grease

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3x 2 tickets voor de musical Grease weggeven!

SkyShowtime

Sinds de musicalserie Grease: Rise of the Pink Ladies te zien is op SkyShowtime zijn wij hooked. Dit is een prequal op het originele verhaal van Grease.

In de eerste Grease-film genoten we enorm van het liefdesverhaal van Danny Zuko en Sandy, maar het waren the Pink Ladies die Rydell High domineerden. En precies over deze sterke jonge vrouwen gaat Grease: Rise of the Pink Ladies. Het verhaal draait om de opkomende vriendschap en status van the Pink Ladies. De meiden hebben plezier op hun eigen manier en staan absoluut voor girlpower.

Voorheen werden de rollen van the Pink Ladies vertolkt door Stockard Channing, Didi Conn, Jamie Donnelly en Dinah Manoff. Het stokje wordt voor de prequel overgedragen aan actrices Marisa Davila, Cheyenne Isabel Wells, Ari Notartomaso, Tricia Fukuhara en Shanel Bailey, zij zullen de nieuwe the Pink Ladies vormen.

Grease de musical

Omdat we helemaal in de Grease-stemming zijn, mogen we de musical Grease – die de komende tijd in verschillende theaters door Nederland te zien is – niet missen. De rol van Danny wordt hierin vertolkt door Tristan van der Lingen en Danique Graanoogst neemt de rol van Sandy voor haar rekening. Hoe leuk!

Lijkt het je maar al te leuk om de musical bij te wonen bij een theater bij jou in de buurt? Dan hebben we goed nieuw. We mogen namelijk 3x 2 tickets voor de musical Grease weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt altijd nog de musicalserie Grease: Rise of The Pink Ladies bekijken bij SkyShowtime.

[mail-win-form id='74']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 13 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: Roy Beusker