Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Pip Pellens deelt foto van groeiende babybuik

Ook geeft ze een kleine update over haar zwangerschap.

Premiere A Small Light

Pip Pellens en Pim Wessels genieten momenteel van hun verblijf in het prachtige New York. De twee bezoeken diverse highlights van de Big Apple en Pip deelt daarom een paar kiekjes van hun tijd in New York. Ook geeft ze daarbij een update over haar zwangerschap.

New York

Door Williamsburg lopen en het Empire State Building bekijken zijn toch wel een paar dingen die velen doen als ze in New York zijn. Zo ook Pip en Pim. "Ik vind New York echt heel erg leuk. En aangezien ik niet zo goed ben in het up-to-date houden via m'n stories, is deze album-post perfect", schrijft de actrice in de caption op Instagram. Vervolgens deelt ze een aantal foto's van hun verblijf in New York.

Meer chillen

Onder meer de Empire State Building en Williamsburg zijn te zien in de fotoreeks. Ook deelt Pip een foto van haar groeiende baby belly. Daarbij schrijft ze: "Door al dat lopen wordt m'n buik wel echt een stuk dikker. En 's avonds beweegt ze erop los." Pip vervolgt dat ze daarom wat meer rust moet nemen dan ze gewend is. "En dat houdt dus ook in dat ik wat meer moet chillen dan normaal."

Zwangerschap

Op Pinkstermaandag deelden Pip en Pim het leuke nieuws dat ze in verwachting zijn. “Ohja, we zijn ook al een tijd bezig met een nieuw projectje”, schreef de actrice op Instagram bij een lieve video van haar en Pim. “Over een paar maanden zijn we niet meer met z’n 2tjes.” Hoe leuk!

Beeld: NL Beeld / BrunoPress