Babynieuws: Pip Pellens is zwanger!

Wat leuk!

Pip Pellens heeft op deze Pinkstermaandag heugelijk nieuws voor haar volgers: op Instagram deelt ze namelijk dat zij en lover Pim Wessels hun eerste kindje verwachten.

Nieuw project

In een lieve video – waarin de groeiende buik al pretty obvious is – maakt Pip haar zwangerschap bekend. “Ohja, we zijn ook al een tijd bezig met een nieuw projectje”, schrijft de grappend actrice bij het filmpje. “Over een paar maanden zijn we niet meer met z’n 2tjes.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Reacties

In de comments section wordt het koppel overladen met felicitaties en lieve berichten. “Wat een leuk nieuws!!! ❤️❤️”, schrijft collega-acteur Ruud Feltkamp. Chantal Janzen feliciteert het stel, en ook Liza Sips en Quinty Trustfull laten een lieve reactie achter.

Love story

Pip en Pim leerden elkaar kennen in 2012, toen ze samen in de musical Lover of Loser speelden. Sindsdien zijn ze niet meer van elkaar weg te denken. Enne, dit is trouwens niet de eerste keer dat het couple ons weet te verrassen: twee jaar geleden trouwden ze nog in het geheim – waarna ze op Instagram plotseling casually mededeelden in het huwelijksbootje gestapt te zijn. Regelmatig zien we de meest lieve kiekjes van het stel voorbij komen, en die liefde bekronen ze dus nu met een kindje. Namens Grazia natuurlijk van harte gefeliciteerd en heel veel geluk!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @pippellens

Laatste nieuws