Hebben: Action verkoopt superhandige sieradendoos

Dat wordt rennen naar de Action!

Ga jij binnenkort op vakantie en wil je het liefst je gehele sieradencollectie mee in je koffer? Dat snappen wij maar al te goed. Het jammere is dat dit hoogstwaarschijnlijk nooit gaat lukken. Of toch wel? Action verkoopt namelijk een hele handige sieradendoos die makkelijk mee kan op vakantie. Grote kans dat je – in ieder geval – een groot deel van je sieraden stash mee kunt nemen op vakantie!

Sieradendoos

Met deze superhandige sieradendoos van de Action heb jij binnen no-time al je lievelingssieraden ingepakt zodat je klaar bent om te gaan. Wat het zo handig maakt om mee te nemen op reis? Het doosje bevat een rits, zodat niet meteen al je sieraden eruit vliegen als je ‘m opendoet. Handig, toch? Nóg leuker: je scoort deze handige sieradendoos voor ’n prikkie!

Spotgoedkoop

Voor maar €3,00 heb jij de sieradendoos al in je koffer liggen. En als dat nog niet genoeg reden is om deze opbergdoos aan te schaffen: het doosje bevat allemaal verschillende vakjes speciaal voor je armbanden, oorbellen, kettingen én ringen. Daarnaast is het doosje te koop in verschillende kleuren én heeft het een velvet stofje waardoor-ie échte klasse uitstraalt. Oeps, bijna vergeten: er zit zelfs nog een klein spiegeltje in de binnenkant, zodat jij altijd kunt zien welke sieraden vandaag het beste bij je outfit passen. Dit wil je toch hebben?

@brina.degroot Toch vet handig & cute voor 3 euro 🥹 #actionnederland #actionfinds #travelpackingtips #travelpackinghack ♬ Summer – Instrumental – Devinney

Nu TikTok er dus ook al vol mee staat is de kans groot dat het doosje binnen een mum van tijd is uitverkocht. Waar wacht je dus nog op? Sla je slag en ren naar de Action! Hup, hup!

Bron: Girl Scene | Beeld: TikTok, Adobe Stock

Laatste nieuws