Aiii: het gaat hard tegen hard tussen EOTB-sterren Imke en Lars in Eating With My Ex

'Dit had je echt niet moeten doen...'

We hebben al heel wat ex-koppels voorbij zien komen in Eating With My Ex: Going Dutch, maar het etentje tussen EOTB-sterren Imke en Lars, spant toch wel echt de kroon. In de previews lijkt het er namelijk op alsof de twee – nog steeds – totáál niet met elkaar door een deur kunnen. Gaat het nog goed komen tussen de twee?

Eating With My Ex

Exen Imke en Lars schuiven vandaag in de nieuwste aflevering aan bij Eating With My Ex om voor de laatste keer met elkaar te praten over hun relatie. En waar het bij sommige koppels – best – gezellig was, is dat voor Imke en Lars zeker niet het geval. Oei!

Ware liefde

Als de twee het hebben over ‘ware liefde’, zijn de twee het totaal niet met elkaar eens. Zo krijgt Lars de vraag of Imke wel weer wat ware liefde is. “Ik wel, jij niet”, lacht Imke. Lars kan daar echter niet echt om lachen. “Hoezo, ik niet?”, vraagt hij zijn ex.

“Jij hebt al veel meisjes gehad hé, heel veel”, benadrukt Imke. Lars bijt meteen van zich af en kaart aan dat Imke ook al best veel jongens heeft gehad. “In relaties?”, vraagt Imke. “Nee.” Dan vraagt Lars of hij veel relaties heeft gehad, waarop Imke reageert dat hij ‘al veel relaties’ heeft gehad. “Dit is zeker je zesde of zevende vriendin. Je hebt al meer relaties gehad dan ik m’n lippen heb laten opspuiten, en dat is veel hé.” Oei!

Woest

Maar daar blijft het niet bij. Ook hebben de twee het over Lars zijn – kennelijk – nieuwe relatie. “Kijk naar je relatie nu, je zegt zelf dat het alweer bijna klaar is”, aldus Imke. En hoewel deze reactie niet eens heel raar is, kan Lars het allesbehalve pikken. Hij wordt woest.

“Imke, jij moet daar nu echt niet over beginnen. Anders kun je een glas in je smoel krijgen”, reageert hij boos. En als Imke zegt dat ze ‘gewoon iets opnoemt’, wordt hij nog bozer. “Imke, je moet echt je bek houden. Dit had je echt niet moeten doen. Je hebt me echt op een punt gekregen nu…” Aiii! Gaat dit nog goed komen?

Bron: RTL, Gids | Beeld: Videostill Eating With My Ex: Going Dutch

Laatste nieuws