Aahw! Rico Verhoeven zet jarige vriendin in het zonnetje

Hoe lief!

Rico Verhoeven is alweer een tijdje happily in love met zijn vriendin Naomy van Beem. Vandaag is het een speciale dag voor het stel, want Naomy is namelijk jarig. Op Instagram zet de kickbokser zijn vriendin in het zonnetje.

Verjaardag

Rico plaatste vandaag een lief zonnig kiekje van hem en Naomy. “Big Happy Birthday to my baby Naomy 🎊🎉”, schrijft hij in de caption. “Vandaag vieren we ‘JIJ’. Mooi……. Ik weet het, ik weet dat je niets wilt doen maar laat het licht vandaag op je schijnen want normaal ben jij degene die licht brengt, een glimlach, geluk, liefde en positieve energie. Dankjewel dat je in mijn leven bent…….Ik hou van je ❤️”, aldus Rico. Aahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Reacties

Onder de foto regent het felicitaties voor Naomy. “Happy bday with the bae❤️🙌”, schrijft Timor Steffens. En: “Happy birthday toppers😍”, reageert Kjeld Nuis.

Naomy plaatst op haar eigen Instagram ook een kiekje ter ere van haar verjaardag. “Jaarlijks sta ik op mijn verjaardag extra stil bij alle dingen die ik afgelopen jaar heb mogen doen. Ik hoor wel eens om mij heen dat mensen het jammer vinden, dat ze een jaar ouder worden. Eigenlijk ben ik hier altijd blij en dankbaar voor, dat er weer een jaar groei en ontwikkeling bij is gekomen, we blijven leren”, schrijft ze.

Relatie

Vorig jaar maart werd bekend dat Rico weer gelukkig was in de liefde. Toen verschenen de twee namelijk samen op de rode loper van de documentaire Rico Dream Big. “Een heel geslaagde avond met al je belangrijke mensen, kan niet wachten totdat iedereen je docu kan zien”, schreef Naomy toen bij een foto van haar en Rico. “Ben super super trots op je, maar dat weet je.” Aahw!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws